Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretnék többet egy lánytól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék többet egy lánytól, mint barátság. Mit lehetne tenni? Bőven lejjebb.

Figyelt kérdés

Nos eme tanév elején megismerkedtem egy lánnyal. Rengeteget beszélünk azóta, úgy éreztem remekül megértjük egymást. Segítettem neki a lelki gondjait legyőzni, a volt barátja utáni "sebeket" valamilyen szinten orvosolni. Múltkor elmentünk beülni valahova, sétáltunk, beszélgettünk. Nem rég kimentem hozzá (a szomszéd faluban lakik) egy szép szál rózsával, gondoltam, hogy romantikázom egy picit. Nagyon örült neki, valahogy úgy éreztem, hogy tényleg fontos vagyok neki és boldog lenne velem. Elmondtam neki, hogy mit érzek, hogy jobban szeretem mint egy barátot. És itt jön a probléma - Azt mondta, hogy még nem ismer eléggé, meg hogy egymást még nem ismerjük. Én úgy vagyok vele, hogy szerintem eléggé ismerjük egymást, tényleg rengeteg dolgot megbeszéltünk már, olyanokat, amiket még a legjobb barátaimmal is csak nagy ímmel ámmal. Szerintetek hülyít? Mit tegyek? Kérlek segítsetek, mert a közérzetemre is kihat a dolog, sajnos elég érzékeny típus vagyok. A válaszokat előre is köszönöm.

18/F

2012. okt. 30. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nem akarok általánosítani, de nőből van sose tudhatod... Azért ne add fel még egy darabig, próbálkozhatsz, aztán biztosan egyértelművé válik egy idő után, hogy most rendben van-e a dolog vagy se. "Legrosszabb" esetben barátzóna és cső. Sok sikert! :)

21/F

2012. okt. 30. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez nem tudom mennyire segít, de:

Volt egy srác, akivel kishíján összejöttem. Vagyis tulajdonképpen úgy volt a dolog, hogy mielött meg akart volna csókolni, közöltem vele, hogy ez túl gyors nekem. Utána egyszer találkoztunk, és én hülye kicsit bunkó is voltam vele, de ezek után sohasem keresett. Így nem is lett az egészből semmi.

Viszont, én személy szerint azért voltam vele viszonylag elutasító, mert igazából nem tudtam hova tenni a srácot, érzelmileg elég sz.arban voltam, és igazából semmit sem tudtam eldönteni, és végül is egésze bejött a srác, csak nem igazán akartam összejönni akkor senkivel.

Szóval beszélgess csak a csajjal tovább, hóditsd meg.:)

Remélem tudtam segíteni.

2012. okt. 31. 10:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segített:) Akkor érdemes lesz várni remélem. Csak az is baj, hogy én már nem fogok tudni rá soha barátként nézni, mert érzelmileg kötődöm hozzá, szóval vagy párkapcsolat vagy semmi, így vagyok vele.
2012. okt. 31. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!