Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy elveszítem a barátaimat egy pasi miatt! Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy van egy pasim pár napja és attól félek hogy emiatt elveszítem a fiúbarátaimat, mert azért érzem hogy nem úgy szólnak hozzám mintha szingli lennék, nem keresnek úgy mint régen, és félek hogy teljesen elveszítem őket. Nem tudok választani :(

2012. okt. 30. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz választani? Ha felmerült benned a kérdés, hogy a "fiúbarátaidat" vagy a pasidat válasz akkor biztos nem vagy szerelmes....
2012. okt. 30. 11:35
 2/9 A kérdező kommentje:
olyan ember vagyok akinek fontosak a barátságai nagyon, jobban mintegy átlag embernek és ezért aggódom :(
2012. okt. 30. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Mindenkinek fontosak a barátai :)

Viszont én azt mondom, hogy fiú és lány között nncs igaz barátság hosszútávon ( ami meg is marad mind2 fél részéről)

"azért érzem hogy nem úgy szólnak hozzám mintha szingli lennék" ebből is nyilvánvalóan lejön, hogy itt nem feltétlen csak és kizárólag barátságról van szó! Ha így lenne nem viselkednének azért másképp mert barátod van.

2012. okt. 30. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerinted azok akkor a barátaid vagy rád a te képeidre verik a farkukat?Mert ha van pasid akkor már nem ugy viselkednek mintha nem lenne.Hát akkor valszeg nem a barátaid.
2012. okt. 30. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
beszéld meg velük, hogy attól még mert barátod van, lehettek ugyanolyan jóba
2012. okt. 30. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor ők nem barátaid voltak, csak megakartak dugni...ha nem tudnak a boldogságodnak veled együtt örülni...
2012. okt. 30. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez sajnos ilyen, nincs mit tenni. Azok meg nem a barátaid voltak, csak meg akartak fektetni.
2012. okt. 30. 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:

olvasd csak el még egyszer figyelmesen, mit írtál

egy pasi miatt veszítenéd el a barátaidat, nem is a pasid? miatt

figyelj, eddig volt egy háremed, most egy van

azok a fiúk nem voltak a barátaid

2012. okt. 30. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Legyen egy kis eszed! :) Ha a fiú barátaid már nem úgy szólnak hozzád mint előtte azért, mert van egy pasid, akkor ideje észrevenned, hogy ők nem a barátaid, hanem arra vártak, hogy hátha őket választod. Egy barátság nem szakad meg csupán azért, mert az embernek van egy párja. Azt írod, fontosak neked a barátságok, de ezek nem barátságok. Csak magukat parkolópályán érző fiúk, akik az adandó lehetőségre vártak és most rájöttek, hogy ez nem fog eljönni. Ne sajnáld, így legalább kiderül ki az, aki tényleg a barátod, ő a barátod is fog maradni.

Voltam már hasonló helyzetben, a férfi barátaim nagyrészt eltűntek amikor nekem, vagy nekik lett párjuk. Egy-kettő maradt, aki tényleg a barátjának tekintett.

2012. okt. 30. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!