Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek? Barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, nekem nagyon tetszik, de az ő jelzései vegyesek...

Mintha igyekezne élete minden részébe beavatni, barátairól mesél, hogy szerezte a sebhelyeit, a kedvenc zenéit mutogatja, a kedvenc számítógépes játékairól is mesél, a régi kedvenc meséiről.

Szóval elég bensőséges viszony ez...

és sokszor azt hiszem többet akar, mert amikor egy másik srác szerelmi életéről beszélt, olyan volt, mintha közben üzengetne "nekem nincs csajom" meg hasonlók...

Amikor a szexuális tapasztalataimról beszéltem vele olyan volt mint egy sóbálvány, mintha nagyon hatása alá került volna annak amit mondok (nem olyan értelemben hogy felizdult, hanem mintha kellemetlen lett volna neki, csak bámult szótlanul a fölre)

Viszont már több alkalommal is hangsúlyozta, hogy mi milyen jó BARÁTOK vagyunk...

Vajon többet akar, vagy tényleg jóbarátnak tekint?

2012. okt. 30. 00:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolja, hogy barátságból szerelem lesz, ő ezt szeretné. Azért avat be ilyen bennsőséges dolgokba, mert először nagyon közel, barátságba akar kerülni veled aztán szerelembe. Ez általában nem szokott működni, de ha neked bejön a srác akkor semmi akadálya a dolognak. Amikor a szexuális életedről meséltél neki, őt ez érzékenyen érintette. Mintha nem akarta volna hallani, nem akar tudni róla. Ez azt jelenti hogy féltékeny rád :D Azért hallgatott, mert nem igazán tudta mit reagáljon.

Szóval ha egy fiú keresi a társaságod és sok időt tölt veled, az egyértelműen annak a jele, hogy akar tőled valamit. Nem létezik olyan pasi, aki beéri puszta barátsággal. Minden férfi keresi a párját és kapcsolatot szeretne, és ha ti ilyen jól megértitek egymást akkor pont összeillenétek :D

Remélem értelmesen fogalmaztam, késő van már.

2012. okt. 30. 00:13
 2/5 A kérdező kommentje:

ó lenne ha igzad lenne, reménykedem benne :) Egyébként mindketten elmúltunk 18 évesek,több is, szóval ez már nem olyan kistini szerelem lenne ha az lenne...

Félek csak tudja hogy bejön nekem (nem mondtam elsenkinek, de lehet látja) és azért mondja mindig ogy csak barát...mert nem akarja úgy...

2012. okt. 30. 00:15
 3/5 anonim ***** válasza:
szerelem szerintem bejössz neki
2012. okt. 30. 07:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát úgy tűnik, mintha a barátzóna felől próbálkozna párkapcsolatba kerülni. Legalábbis én gimisen totál így viselkedtem és ez nekem volt a reményem: közel tudtam kerülni a lányhoz anélkül, hogy ki kellene tárulkoznom és visszautasítson, így úgy gondoltam, több lehetőségem van.

Talán ő lesz az első srác, akinek ez be is jön? :D

2012. okt. 30. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kb ugyanígy vagyok, csak fiúban:D Ha adsz neki egy esélyt, lehet hogy valóban boldogok lesztek:) És az előttem szólók jól elmondták, féltékenység, szerelem, minden ami kell:) Szóval hajrá!
2012. okt. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!