Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez barátság vagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon tetszik, és az utóbbi időben nagyon jóban lettünk.

Barátja sok van, kapcsolata csak egy volt eddig, inkább plátói szerelmei voltak, mert egyszerűen nem mer....

Az együtt töltött időt végignevetjük, folyamatosan igyekszik szórakoztatni, sokat beszél a barátairól, a legcikibb képeket is megmutatja magáról, úgy érzem bízik benne. Mindig a szemembe néz, néha érceklődik, de ha erős mindig bocsánatot kér utána.

Nem tudom eldönteni, hogy a közeledése baráti vagy több, és nagyon szeretném ha több lenne, hogy döntsem el?

2012. okt. 20. 20:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Istenem örök atyám! Rázd gatyába e gyermeket! Ellenben igazad van. Ez egy nagy dolog. Szerelem és barátság. Együtt a kettő. Nem semmi. Élvezzétek, amíg a Duna ki nem szárad bokáig! Köszi a válaszolási lehetőséget.
2012. okt. 20. 20:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem szeret téged.. :D
2012. okt. 20. 20:17
 3/15 anonim ***** válasza:

adj neki 1 szájra puszit... azt adhatsz barátként is..

és ebből el fog dőlni

2012. okt. 20. 20:18
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem pontosan értem milyen alapon adhatnék bárkinek szájra puszit :D azért jelentése annak is van...ha mégse úgy gondol rám nem szeretném ezzel megmérgezni a barátságot...
2012. okt. 20. 20:19
 5/15 anonim válasza:
szerintem tuti érez valamit irántad, csak fél..
2012. okt. 20. 20:21
 6/15 anonim ***** válasza:

de simán adhatsz neki :)

egy jó barátnak adhatsz .:)

ha nem tetszik neki megmondod hogy bocs elragadtattam magam és kész :)

2012. okt. 20. 20:22
 7/15 A kérdező kommentje:
Fú...hát ha valami nagy váratlan öröm érne arra még foghatnám, de úgy simán, nekünk ez nem bevett, hogy közeli barátnak szájra puszi...
2012. okt. 20. 20:24
 8/15 anonim ***** válasza:
mennyi időközönként találkoztok :)?
2012. okt. 20. 20:28
 9/15 A kérdező kommentje:

hetente 2-3 alkalom, egy éve ismerjük egymást én 19 ő 21 éves

Csak az utóbbi 3 hónapban kerültünk közelebb egymáshoz, és folyamatosan lett egyre jobb a kapcsolatunk.

2 hónapja volt egy ismerkedős randia egy másik lánnyal, de az becsődölt.

2012. okt. 20. 20:32
 10/15 anonim ***** válasza:
jah értem.. hát csak arra gondoltam ha pl hetente 1 szer látod akkor mondhatnád azt h azért adtál szája puszit mert hiányzott..
2012. okt. 20. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!