Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb, igaz szerelem, vagy igaz barátság?
Szerintem mindkettő. Amikor még volt barátom, a barátnőim sokat panaszkodtak, hogy kevés időt töltök velük, pedig a barátság fontosabb, mivel az valóban örökre szól(hat).De szerintem ez nincs így, nem lehet különbséget tenni a kettő között. A barátaid azért fontosak, mert mindig számíthatsz rájuk, ellehet velük szórakozni, a szerelmed pedig azért, mert őt szereted a legjobban.
Röviden: mindkettő fontos, csak másképp. :))
Nekem rengeteg tapasztalat után az a véleményem, hogy a SZERELEM! :)
Bár ez függ a környezettől pl ha fiú-lány barátság, érdemes meggondwolni, mert ha az EGYIK fél többet érez, az régen nem jó! Nekem is van fiú barátom, olyan mint egy bátyó, de jól tudom hogy nem tudna rám nőként nézni, és én sem rá férfiként. De bármit elmondunk egymásnak, és mivel mi TÉNYLEG CSAK BARÁTOK VAGYUNK, ez a párkapcsolatainkban sem okoz féltékenységet!
Viszont ha arról van szó hogy két lány/fiú barát összekap mert ugyanabba a személybe szerelmesek, akkor én a szerelmet választanám. Hogy miért?
1: ha igaz barát nem áll közénk,
2: örül a boldogságomnak
3: barátság megmaradhat, de 'mértéke' változhat /költözés stb/
4: igaz szerelmet nehéz találni, jójó az igaz barát is ritka, de eleve ha igaz a barát, nem akar közénk állni, és ez fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!