Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy több mint barátság?
Bárki ülhet a gép előtt.
Brad Pitt, és egy szatír is.
Én is ismerkedtem már NEten, de csak véletlenül.
Ha nem lennék foglalt, most biztosan járnánk. Annyira egymásra kattantunk. De ehhez azért kellett több ezer karaktercsere, és néhány telefon, és személyes tali is, hogy megbeszéljük, jók lennénk együtt, de. . . :-(
De hallottam már nagy csalódásokról is. Szóval :
"Kislány vigyázz!"
Igaz, vigyázni kell, mert sok a csaló, de szerintem aki mer az nyer. Jó barátom is neten talált csajt magának, 2 éve és most együtt vannak, a csaj városába is költözött :)
Szerintem adj esélyt a dolognak, sose tudhatod mi lesz, lehet, Ő az akire mindig is vágytál! Ne dobd el a lehetőséget, persze az elején légy körültekintőbb, de ha már őszinték vagytok egymáshoz az jót jelent. Most a bizalom kiépítése következik.
Az a fontos, hogy ne csak hétköznapi dolgokról beszéljetek, egy kapcsolathoz belsőbb, valós érzéseket - magadról kell beszélned, a személyiségedről - nem pedig mit ettél ebédre, meg melyik a kedvenc színed, ha érted mit akarok mondani.
Ha már őszinték vagytok egymáshoz és meg is bízol benne találkozzatok ha van rá lehetőségetek - nem tudom milyen messze laktok egymástól.
Azért szerintem csak vigyázz vele, mert ezek ismerősek nekem: "nagyon rendes és úgy érzem nem akarna átverni; Beszéltünk az ízlésünkről, meg elmeséltem neki magánügyeket is, mert megbízok benne. Tegnap megvígasztalt."
Engem több mint fél évig próbált ilyennel hülyíteni egyik "barátom"...de szerencsére még időben rájöttem, hogy kamu volt az egész, mert csak le akart velem feküdni...egyből nem volt olyan készséges, mikor visszautasítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!