Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy több mint barátság?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel pár napja emailezek. Küldtem magamról képet, azt mondta nagyon szép vok. Őszinték vagyunk egymással, mindenről tudunk beszélni. Három évvel idősebb nálam. Nekem több egy közönséges barátnál, de nem tudom ő mit érez. Segítsetek!2012. okt. 31. 20:18
11/25 anonim válasza:
Nem ellene akarok beszélni, de ezeket, amiket most írtál, mi is "eljátszottuk". :S Ő sem tett célzást és ezért nem is került nálam számításba, csak akkor esett le, mikor találkoztunk és elkezdett nyomulni.
12/25 anonim válasza:
Hát kislány te nagyon naív vagy.
13/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, vigyázok, de engem nem kell féltenixD
2012. okt. 31. 21:34
14/25 anonim válasza:
Szia, véleményem szerint azért ne fessük az ördögöt a falra :))
Igaz, hogy kell vigyázni, mert sok idióta van, de azért mindenki emberből van, nekem is van most egy neten alakulgató kapcsolatom, és eszem ágában sincs átverni a lányt, s rosszul esne ha azt hinné h csak ki akarok b@szni vele, mert én is kezdem azt hinni szeretem és egyáltalán nem vall rám, hogy kibasszak másokkal :P
Szerintem légy óvatos, de ha nem látsz "olyan" jelzéseket, hogy csak kihasználna, felesleges aggódnod :)
17/f
15/25 A kérdező kommentje:
Uccsónak thx, keztem elveszteni a bizalmam
2012. okt. 31. 21:54
16/25 anonim válasza:
épp most láttam egy videót egy lányrról akinek pont igy tette tönkre az életét egy pasi. szintén képeket küldött magáról, az felhasználta és szétküldte a lány ismerőseinket, lány iskolájába, stb, végül az öngyilkosságon gondolkozott a lány, mert az egész életét érzéseit kikiabálta a pasas az ő környezetében. szerintem vigyázz. főleg meztelen képeket ne küldjél semmilyen esetben sem, mert ah küldesz, hát megbocsáss, de nagyon hülye vagy. sőt hát nem is muszáj mezteleneket küldeni, elég ha van photoshopja...
17/25 A kérdező kommentje:
Olyanokat küldtem amin csak az arcom van
2012. okt. 31. 22:42
20/25 anonim válasza:
Hé utolsó álljál már lefele!hogy írhatsz ilyet bárkinek?Tényleg nem rég volt egy ilyen a tv-ben és a csaj ott öngyilkos lett!Csupán a jó szándék vezérelte a válaszolót úgyhogy jó lenne ha nem írogatnál senkinek ilyeneket!Menj és szedjél hangyát ha ilyen idegbeteg vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!