Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az arcformám a nők szerint csúnya, akkor tehetek bármit, nem fogok kelleni nekik?
Sok, sok év eredménytelen társkeresés után (nem vagyok kövér, nem vagyok félénk, visszahúzódó, könnyen ismerkedem) megkérdeztem a lányismerősöket, hogy mi velem a gond. Ezt mondták, csúnya az arcformám, nem vonzó egy nőnek. Sajnos a hajam már kevés, magas a homlokom.
Szerintetek fogadjam el ezt vagy valamit lehetne tenni ezzel?
először is küldj nekem képet és majd én megmondom.:)
Másodszor szard le ki mit mond.Rohadtul nem ettől függ hogy lesz e valakid.
Aki meg csak a külsőt nézi az elmehet a fszba :D
Én lány vagyok,de ha egy pasiba megfog valami AKÁRMI és az arca nem a legszebb akkor valahogy egy idő után megszépül a szememben :)
Most is épp így vagyok egy fiúval.Annyira édes és aranyos hogy fúúú::)
Ti meg ne mondjatok már ilyeneket neki....
Ha a pasival a nő csak azért van mert sok pénze van akkor annak mi értelme??!:DD
Milyen szar lehet már tudni hogy csak azért van melletted hogy kapjon pénzt,és igazából le se szarja mi van veled.
18/l
;)
6-os felettéb jóindulatú vagy.
(azért jót röhögtem rajta:D:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!