Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a megcsalás? Vagy csak ezen az oldalon hirdetik ezt a "férfiak"?
Annyi ezzel kapcsolatos kérdést olvastam, hogy a férfiaknak ez az ösztöne, meg egy idő után úgyis vágynak más nőre is, normális a megcsalás. Meg ha nem kap meg valamit az ágyban, akkor még meg kéne köszönni, ha esetleg nem csalna meg... Szóval értitek, mire gondolok?..
Ez komoly??? Tényleg ilyenek a férfiak?? Nincs esetleg olyan férfi ezen a világon, aki SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem csalná meg a párját? Vagy ez tényleg ösztön, beléjük van kódolva?...
A megcsalás sosem normális, de valaki rászolgál, sajnos...
26/l
Kár, hogy én sosem szolgáltam rá.
Hazudtam eddig az életemről, jelenleg van párkapcsolatom, de nagyon gyanakvó vagyok. Ő állítólag nagyon szeret, én vagyok neki az igazi, nem akar mást, rá se néz másokra...
a kérdés nem jó már megint. a megcsalás nem természetes, de az, hogy a férfinép szemrevételezi a nőket, az igen. igen, ilyenek vagyunk, egy jó része a férfiaknak azonban egész jól kordában tartja magát, csak néhány hisztérikus, frusztrált liba sz.rja tele a netet az elfuserált házassága miatt, pedig nem tartozik ránk. A házasság (a többi encsembencsem kapcsolatokról most ne essék szó) komoly önmegtartóztatással járhat a férfi részéről is, ha nem olyan a szex otthon... márpedig a nők sem előnyükre változnak a házassági papirostól, de nem ám! Aztán van, aki levezeti a feszültséget.
A "SOHA? SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT"-ről meg csak annyit, hogy én nem csalom meg az asszonyt, de ha választanom kéne egy 19 éves szendeség és a parabellumgolyó közül, hát habozás nélkül választanám az elsőt. Ha már a körülményeknél tartunk...
Katona, diák, pap oda megy ahol kap!
Dosztojevszkij óta tudjuk, hogy a férfi csak bólinthat!
Ehhez még valami:
Sok nő csak azért csábít mert a fene megeszi ha boldog embereket lát maga körül és bármit megtesz a rombolásért :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!