Megcsalás, Ti mit tennétek?
Szerintem meg ehhez senkinek semmi köze!
Ilyen dologba nem jó belenyúlni!
Hát nem tudom... ha elmondod akkor is te leszel a rossz, ha eltitkolod akkor is... Voltam hasonló helyzetben én akkor a megcsalóval beszélgettem el és neki mondtam, hogy vagy a feleségét válassza vagy a barátnőjét, vagy ha csinálja okosabban csinálja, mert a fél város már a szájára vette és nagyot koppanhat...
Vagy még egy lehetőség, csinálsz egy ismeretlen nevű email-fiókot és írsz egy névtelen levelet a sógornődnek...
7-es válaszolónak igaza van, hogy ha a kapcsolat rendben van, egyik fél sem tud hazudni. Én is ugyanígy észreveszem a páromon, ha hazudik, márpedig gyakran hazudik:) Jó,nevezzük füllentésnek, apró kamuknak. És én sem akarom elhinni, hogy egy nő nem veszi észre, ha megcsalják, mert - bár nincs valódi bizonyítékom, de az én párom is megcsalt már, szerintem. (Ismerve az előéletét, mert haverok voltunk, mielőtt összejöttünk, meg a kutyából nem lesz szalonna elvet is alapulvéve.)
Lényeg, hogy te SEMMIKÉPP ne mondd el, ne szólj semmit, nem a te dolgot, ő a sógornőd, a férjed mit szólna, ha elmondanád? Ezzel a saját kapcsolatodban is konfliktust teremtenél. Nincs hozzá jogod,hogy belerondítsd az életükbe, a nő lehet,hogy nagyon is jól tudja, hogy megcsalják, de lépni nem akar. Azzal, hogy te konkrétan közlöd vele, feszültséget teremtesz, és ha ennek-ellenére sem fogja elhagyni, akkor te leszel utána minden baj okozója, a családban a gonosz... Szerintem ezt te sem akarhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!