Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik igaz, hogy ha megvan egy lánynak nemesik teherbe vagy ha 1-7 nap múlva jön meg, ha nem jut be sok, ha 2-3 napja rendszeresen alkoholt fogyaszt szerintetek?
2 féle nő van,az egyik akkor is várandós lesz ha melléülsz az ágyon,a másik fajtának meg a nehezen jön össze.ha megvan a bajod is simán lehetsz terhes.ha egyetlen életképes sperma is beágyazódik a petédbe terhes leszel,ha ittál alkoholt hanem,ha kevés ment be hanem,ha kimostad hanem.
am meg a lactacyd v mi a neve intim mosóizé-k közt van amivel ha utána kimosod a sunád akkor kiöli őket,de ez sem 100%os sőt...
Én arról tudok, hogy ha mindenféle védekezés nélkül szexel az ember, akkor lazán teherbe esik a leányzó.
MINDIG van egy cseppnyi esély ezekre a dolgokra, menstruáció közben is, az alkoholos dolgot még nem is hallottam, az 1-7 napos dolgot meg nem értem...
Ha teherbe estél, némely esetben az első 1-2 hónapban még vérezhetsz, így ez sem egy teljesen biztos jel.
Az "időben kiveszem" kezdetű mondókákban se nagyon bízz. Bár a férfi érzi, hogy mikor jön ki mennyi, de annak is megvan a maga kockázata.
A gumi is kiszakadhat, és a tabletta mellett is estek már teherbe.
Olyan, aki szex NÉLKÜL esett teherbe, csak egy van, és ő is inkább legenda-szinten (Szűz Mária- elnézést a mélyen hívőktől). Így szerintem ez lesz a legbiztonságosabb megoldás.
A többivel szerintem ne nagyon kísérletezz. Mármint, amiket te soroltál fel. A gumi vagy egyéb többé-kevésbé megbízható védekezési módszer az igazi.
Szerintem mindenki arról tud,ha nem akarsz teherbe esni,akkor ismerkedj meg a gumival meg a gyógyszerrel!
Ha meg rendszeresen alkoholt fogyaszt akkor jó eséllyel hívják alkesznak!
de ha a férfi fogyaszt alkoholt 2-3 napja rendszeresen.
és ha 3-4 éve jött meg először kb. akkor mennyi esélyem van rá? (egy kiszakadásról van szó)
Akkor is szép eséllyel indultok 1 pozitív tesztre!
Az meg tök mindegy melyikőtök iszik alkoholt nem befolyásolja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!