Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Fogyaszt valaki rendszeresen...

Fogyaszt valaki rendszeresen bűzafűlevet? Ha igen, mi a tapasztalatotok? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Várok pozitív, negatív véleményt egyaránt.
2011. febr. 15. 20:26
 1/6 anonim válasza:
75%

egyszer kipróbáltam, de fúúúj..

:D

borzasztó íze van, le se tagadhatná, hogy fű, szóval... persze az íz csak egy dolog. lehet, hogy a pozitív hatásai simán überelik az ízét.. ehhez inni kéne, nem tudom...

2011. febr. 20. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Én egy ideig vettem az üvegeset, de az csak 50%-os, nem sok hatása volt. Kipróbáltam a tasakosat, az nagyon drága, de igazából ott sem éreztem semmit.

Egyszer ittam frisset, tényleg nem a legjobb az íze, de lehet gyümölcslével keverni, és szerintem meg is szokható, mert annyira nem volt rossz, és 3 korty az egész.

Nagyon szeretnék inni, de nincs pénzem búzafűprésre. (Amit olcsón lehet kapni, azt rá kell csavarozni az asztalra, nálam ez nem jöhet szóba. A másik típus nagyon drága...)

Terhesek nem ihatják, egyébként azt hallottam, nagyon jó.

2011. febr. 28. 11:40
 3/6 Bányai Károly ***** válasza:
Minden tavasszal csinálok egy kúrát. Magam termesztem tálcákon, kipréselem, és frissen benyomom. Pocsék íze van. Konkrétan pozitív hatást nem fedezek fel. Mivel ez egybeesik a szokásos 40 napos húsmentes időszakommal, amit mindig pozitív élmények kísérnek, nem tudom, mit írhatok a húsmentesség, és mit a búzafű számlájára. Mindenesetre a vizeletem meglehetősen brutális lesz utána, illetőleg hashajtó hatása is van, szóval biztosan hajtja kifelé a mérgeket.
2011. márc. 2. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy, az Aréna Plázában meg tudod kóstolni, milyen. Van ott a kajás részen egy gyümölcsleves, narancslé meg mindenféle kapható, én is ott ittam. Úgy emlékszem, olyan 400-450 Ft körül volt egy adag (3 korty), de kipróbálni megér ennyit. Akkor látod, meg bírod-e inni, és érdemes-e beruháznod présbe stb.
2011. márc. 2. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat =)

Tudom, milyen az íze, présem is van, alkalmanként iszom is, csak kíváncsi voltam mások tapasztalataira =) Még nem ittam bűzafűlé készítményeket, azt sem tudtam, hogy van ilyen =D majd utánaolvasok =)

2011. márc. 4. 15:04
 6/6 anonim válasza:
Szerintem kellemes édes az íze.
2016. máj. 2. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!