Fogyaszt valaki rendszeresen bűzafűlevet? Ha igen, mi a tapasztalatotok? Ha nem, miért nem?
egyszer kipróbáltam, de fúúúj..
:D
borzasztó íze van, le se tagadhatná, hogy fű, szóval... persze az íz csak egy dolog. lehet, hogy a pozitív hatásai simán überelik az ízét.. ehhez inni kéne, nem tudom...
Én egy ideig vettem az üvegeset, de az csak 50%-os, nem sok hatása volt. Kipróbáltam a tasakosat, az nagyon drága, de igazából ott sem éreztem semmit.
Egyszer ittam frisset, tényleg nem a legjobb az íze, de lehet gyümölcslével keverni, és szerintem meg is szokható, mert annyira nem volt rossz, és 3 korty az egész.
Nagyon szeretnék inni, de nincs pénzem búzafűprésre. (Amit olcsón lehet kapni, azt rá kell csavarozni az asztalra, nálam ez nem jöhet szóba. A másik típus nagyon drága...)
Terhesek nem ihatják, egyébként azt hallottam, nagyon jó.
Köszi a válaszokat =)
Tudom, milyen az íze, présem is van, alkalmanként iszom is, csak kíváncsi voltam mások tapasztalataira =) Még nem ittam bűzafűlé készítményeket, azt sem tudtam, hogy van ilyen =D majd utánaolvasok =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!