Megcsalás, Ti mit tennétek?

10. vagyok.
Nem, mégsem beszélgetnék el vele. Inkább a férjemnek akadnék ki. Azt hiszem, tényleg nem a te dolgod "belenyúlni" az ő dolgukba. A férjed max beszélhet a tesójával. Az más. De ha te beszélnél bármelyikükkel, akkor az valóban közted és a férjed között is feszültséget eredményezhetne, ahogy azt már előttem is írták.

Én voltam hasonló cipőben, csak ott egy kapcsolatról volt szó, nem házasság és gyerekek volt a tét.
Én elmondtam barátnőmnek, hogy a pasija miket művel.Végig sem hallgatott, mert a pasi szólt neki előre, hogy ilyeneket fogok neki mondani. Én lettem a hibás, velem szakította meg a kapcsolatot, mert neki hitt.
Pár hónappal később szakítottak, de a mi kapcsolatunk is megszakadt végleg.
Évekkel később azért egyszer összefutottunk és megkérdezte a lány, hogy miket művelt.
Neked annál jobb, minél kevesebbet tudsz a dologról.Mert ha egyszer kiborul a bili, akkor te is hibás leszel, mert tudtál róla. De ha te borítod a bilit, akkor is hibás leszel, mert Te borítottad a bilit.
Sehogyan sem jó ez így.
Amúgy megvan a véleményem az ilyen férjről!
2 fiús

Hasonló helyzetben voltam én is. A barátnőmet csalta meg 2x a pasija. Én nem szóltam neki. Mert ugye, ha nem tudja, nem fáj. Még csak nem is gyanakszik semmire. A kapcsolatuk is egész jó, nemrég jöttek haza a nyaralásból.
Nagyon sokat gondolkodtam, de végül így döntöttem.
Ha megteheted, ajánld föl, hogy vigyázol a gyerekekre 1 estét, ők menjenek el valahova, de az is ó, ha otthon maradnak, megnéznek egy filmet, összebújnak. Ez biztos sokat lendítene a kapcsolatukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!