Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt mondja egy fiatal srácnak, hogy ne görcsöljön barátnő miatt, az hogyan gondolhatja ezt komolyan?

Figyelt kérdés

Komolyan, k***ára nem tudom az ilyeneket megérteni. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy "öcsi, ne parázz, fiatal vagy, élvezd az életet, csak akkor lesz csajod" de HOGY A F*SZBA ÉLVEZZEM AZ ÉLETET, HA NINCS CSAJOM??? HM? ELMONDJA VALAKI? Igen, komolyan veszem, véresen komolyan. Mert itt állok 20 évesen nulla tapasztalattal és nem egészen látom, hogy hogy kellene "nem görcsölnöm", amikor kinyírnak a hormonjaim, minden nap vagy háromszor ki kell vernem, mert egyszerűen biológiai szükségletem, és miközben úgy érzem, senkinek nem kellek. Én elhiszem, hogy másnak ez vicces, de nekem nem... valahogy egyre kevésbé bírok röhögni. Esküszöm, egy pillanatig nem görcsölnék, ha lenne egy barátnőm, akit imádhatok és aki engem is elfogad és akivel minden szükségletünket kölcsönösen kielégíthetnénk. De így... miért nem mondjátok ennyi erővel azt az éhezőnek, hogy ne görcsöljön a kaja miatt, a függetlenségi harcosnak, hogy ne görcsöljön, amiért nincs országa? Nem lehet megérteni, hogy ez k*rvára komoly dolog? Úgy érzem, az életem múlik rajta, nem nőhetek így fel! Mi van akkor, ha nekem most ez a legeslegfontosabb? Ha szarok a tanulásra és minden másra, amíg nincs barátnőm? Ha azt mondom, hogy ha nem lesz két hónapon belül, akkor megölöm magam? Miért nem lehet megérteni, hogy ez ennyire fontos? Próbáljatok csak visszatartani egy tüzelő kutyát, véresre veri magát, csakhogy kijusson a kerítésen. Én most élem ezt a korszakomat. Most akarok hódítani, alkotni, bulizni, tombolni, csajozni. Ha ezt nem lehet, akkor hogy van képetek azt mondani, hogy ne görcsöljek???

IGEN, MIELŐTT VALAKI MEGKÉRDEZNÉ, MINDEN TÖLEM TELHETŐT MEGTESZEK, HOGY LEGYEN BARÁTNŐM.

2012. okt. 20. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:

Barátnő nélkül is lehet élni!

Fb-n terjed egy ilyen körkép, amin rajta van:

"A szingliség nem azt jelenti hogy nincs senkid, hanem hogy bárkit megkaphatsz"

Lehet nézni a poharat félig üresnek is, és ugyancsak lehet nézni félig telének is.

13:27

Én vagyok a kiegyensúlyozott. 3 éve nagyon jól megvagyok nő nélkül. És nem azért nincs mert nem tudnék összeszedni, hanem azért nincs mert nekem egy üresfejű liba nem kell. Magas a léc, sajnos rengetegen a közelébe se érnek, így gyorsan leépítem őket!

2012. okt. 25. 16:20
 72/82 anonim ***** válasza:

Igen, így is, úgy is hozzá lehet állni.

Az igényesség meg önmagában érték. :) Márcsak azért is, mert pozitív visszajelzés lesz annak, akit majd mégis kiválasztasz.

Na meg fordítva is igaz, természetesen.:)

2012. okt. 25. 18:12
 73/82 A kérdező kommentje:

16:20: ha neked jó, én örülök neki. Azonban én akarom a szerelmet. A testiséget is. Nem tehetek róla, ember vagyok. Valahol egyébként úgy érzem, hogy mostmár megérdemelném. Most az ölembe hullott egy olyan lány, aki minden szempontból tökéletes volt, pont olyan, ami nálam az ideális: imádtam és imádom még mindig. De ő csak barátként akar engem. Pedig mindenre figyeltem: nem szolgáltattam ki magam nagyon neki, húztam is mindig egy kicsit, szóval laza voltam vele...

"Jó figyu, és eljársz a pszichológushoz, és melengeted a segged a fotelben, vagy tényleg kiadod magad, és olyan dolgokra jössz rá ott, amit tudsz használni? Most ezt nem gonoszságból írom, hanem saját tapasztalatból, én is jártam 2 évig, és nem történt semmi, aztán egyszer csak meguntam , elhatároztam, hogy b@sszameg, most én megváltozok, és 4 hónap alatt a pszichológus segítségével magam mögött tudtam hagyni az önértékelési problémát és még sok minden egyéb szart.

Mindig kiadom magam, ez nekem nem okoz problémát, mert régóta csinálom. Sok szakembernél voltam, most találtam egy olyat, akin tényleg látom, hogy belém tud látni. Olyanokra jöttünk rá együtt, amire magamtól nem tudtam volna. Már most érzem, hogy fejlődtem azóta, mióta hozzá kerültem. Csak hát lassú nagyon még ez a tempó is.

Lehet, hogy tényleg a csoportterápia lenne jó, vagy a pszichodráma, de ilyenekbe most nem tudok belekezdeni, mert külföldön tanulok.

2012. okt. 25. 21:57
 74/82 anonim ***** válasza:

"megérdemelném"

Én emiatt a szó miatt szenvedtem évekig. A másik brutális társa a "nekem jár". Még biztattak is vele, hogy mi minden járna nekem, de ennek ellenére mégis voltak olyan kudarcaim, amikről úgy éreztem, hogy nem én hibáztam. Ilyenkor az ember tehetetlennek érzi magát, mintha a kész átverés showba csöppent volna, már szinte várja a pezsgőt. Ez hiba, mert az életünk megy tovább, pezsgőt nem kapunk és ha nem változtatunk a stratégiánkon, akkor újra és újra el fogjuk követni a korábbi hibáinkat, tehát újra kudarcaink lesznek. Többek között ezért is mondom, hogy a környezet véleményét kritikával kell fogadni, nem lehet csak erre építeni az önértékelést.

A dicséret manipulációs eszköz, fegyver. Sok ember boldogan és gyanakvás nélkül fogadja és ettől van önbizalma. Ha nem simogatják meg a kis buksiját, akkor rögtön elhagyja az önbizalma, már nem tudja, hogy miben jó, miért jó, hogy kéne elfogadnia magát. Valójában nem kéne feltételhez kötni az önelfogadást...

Szóval fejleszd az önismeretedet és változtass, amin kell. Múltkor ajánlottam egy könyvet. Az egy sorozat része, aminek még 2 kötete jelent meg (több nem lesz). Azokkal önállóan is óriásit lehet fejlődni.

2012. okt. 26. 00:00
 75/82 anonim ***** válasza:

21:57

Én is igényelném, de nekem nem mindegy hogy kivel!

2012. okt. 26. 09:44
 76/82 anonim ***** válasza:

Bizony. Nem "érdemlünk" mi az ég világon semmit. És nem is garantált, hogy megkapjuk.

De még ha érdemlünk is: a panaszkodás nem segít. Mi segíthetünk magunkon, a változtathatatlan dolgok elfogadásával és a változtathatóak megváltoztatásával: önmagunkból kiindulva.

Kérdező:

"Pedig mindenre figyeltem: nem szolgáltattam ki magam nagyon neki, húztam is mindig egy kicsit, szóval laza voltam vele..."

Ez semmit sem garantál. Sokaknak leírtam: a nők nem gombnyomásra működnek. Hogy ha így meg amúgy viszonyulsz, akkor BIZTOSAN összejön. Nincs biztosíték semmire sem. A nő/lány szabad emberi lény, nem egy gépezet, melyet ha úgy programozol, kedved szerint fog viselkedni.

Sőt, annyira kiszámíthatatlan az egész, hogy kár agyalni rajta. Légy persze spontán. De talán épp azzal szúrtad el, hogy túl visszafogott voltál, nem "szolgáltattad" ki magad. Ezt sosem tudni!

2012. okt. 26. 11:48
 77/82 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az egészet úgy kellene felfogni, mint mikor gyerekként a járást tanuljuk. 150x elesünk, de felállunk 151x, és nem azon görcsölünk hogy "jaj elestem 150x, biztos soha sem fogok megtanulni járni", hanem eszünkbe sem jut az a 150 elesés.

Sok nő/pasi van a világon, mindegyik más és más. Sose tudhatod hogy épp mikor kivel sodor össze a sors vagy a véletlen. De a csajozás mellett még lehet tanulni, építgetheted az életedet, hogy ne akkor kapj a fejedhez mikor megvan az álmaid nője, de még egy olcsó eljegyzési gyűrűt se tudsz neki venni, mert még munkád sincs.

2012. okt. 26. 13:53
 78/82 anonim ***** válasza:
Őszinte, komoly választ fogok neked adni: Menj el k*rvázni!!!!!! Elrendezel egy párat, lenyugszol ilyen téren és akkor már nyugodtan koncentrálhatsz a csajos ügyeidre. És nem is fogsz annyira görcsölni rajta lehet. Levezetnél egy csomó felesleges feszültséget egy jó k*rván. 20F
2012. nov. 5. 19:27
 79/82 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tudom milyen lehet a helyedbe lenni, most csak mint nő tudok vélemányt formálni. Taszító, összeségében az itt leírtak és minden más is, nem az empátiát érzem hanem a vészharang szólal meg a fejemben hogy te jó isten ez nem normális. Hiába pontozol le ha ennyire kapcsolatfüggő vagy attól mindenki menekülni fog. A ne görcsöjj rá meg hasonlók pedig jó szándékúak is lehetnek, lehet kegyetlenül hangzik de te azzal ismerkednél a normálisan el tud veled beszélgeni vagy tök maki és egy értelmes mondatot nem bír kinyögni?
2012. nov. 5. 19:38
 80/82 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, mintha csak Én írtam volna a kérdést! Velem is ugyan ez van! Én is pont ugyanilyen vagyok. Idegileg roncs... Nekünk sose lesz BARÁTNŐNK aki SZERETNE minket! Fogadjuk el!

Heil!

(Nemsokára 20/F.)

2012. nov. 5. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!