Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt mondja egy fiatal srácnak, hogy ne görcsöljön barátnő miatt, az hogyan gondolhatja ezt komolyan?

Figyelt kérdés

Komolyan, k***ára nem tudom az ilyeneket megérteni. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy "öcsi, ne parázz, fiatal vagy, élvezd az életet, csak akkor lesz csajod" de HOGY A F*SZBA ÉLVEZZEM AZ ÉLETET, HA NINCS CSAJOM??? HM? ELMONDJA VALAKI? Igen, komolyan veszem, véresen komolyan. Mert itt állok 20 évesen nulla tapasztalattal és nem egészen látom, hogy hogy kellene "nem görcsölnöm", amikor kinyírnak a hormonjaim, minden nap vagy háromszor ki kell vernem, mert egyszerűen biológiai szükségletem, és miközben úgy érzem, senkinek nem kellek. Én elhiszem, hogy másnak ez vicces, de nekem nem... valahogy egyre kevésbé bírok röhögni. Esküszöm, egy pillanatig nem görcsölnék, ha lenne egy barátnőm, akit imádhatok és aki engem is elfogad és akivel minden szükségletünket kölcsönösen kielégíthetnénk. De így... miért nem mondjátok ennyi erővel azt az éhezőnek, hogy ne görcsöljön a kaja miatt, a függetlenségi harcosnak, hogy ne görcsöljön, amiért nincs országa? Nem lehet megérteni, hogy ez k*rvára komoly dolog? Úgy érzem, az életem múlik rajta, nem nőhetek így fel! Mi van akkor, ha nekem most ez a legeslegfontosabb? Ha szarok a tanulásra és minden másra, amíg nincs barátnőm? Ha azt mondom, hogy ha nem lesz két hónapon belül, akkor megölöm magam? Miért nem lehet megérteni, hogy ez ennyire fontos? Próbáljatok csak visszatartani egy tüzelő kutyát, véresre veri magát, csakhogy kijusson a kerítésen. Én most élem ezt a korszakomat. Most akarok hódítani, alkotni, bulizni, tombolni, csajozni. Ha ezt nem lehet, akkor hogy van képetek azt mondani, hogy ne görcsöljek???

IGEN, MIELŐTT VALAKI MEGKÉRDEZNÉ, MINDEN TÖLEM TELHETŐT MEGTESZEK, HOGY LEGYEN BARÁTNŐM.

2012. okt. 20. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:

Tudnék neked valahogyan segíteni? Ha jól esik leírni, írd le nyugodtan. Itt a legtöbb válaszoló (köztük én is) nem tudja, milyen lehet az az állapot, amikor már nem az "életösztön" hajt, hogy újra felállj, amikor már nem működik, mert megtörtek a kudarcok.

És amikor az ember nem tudja ebből a hajánál fogva kirántani saját magát, paradox módon.

Talán többet kellene általánosságban beszélni erről és több megértés kellene egymás felé.

Valami biztosan van, amiben jó lehetnél. Csak most abban az állapotban vagy, hogy nem fogod egy jó ideig megtalálni. Ne is keresd, csak próbálj pihenni. Az ilyen állapot általában magától elmúlik egy idő után.

2012. okt. 21. 13:04
 52/82 anonim ***** válasza:
Nem is olyan nehéz túlélni. Magunktól veszünk újabb és újabb lélegzetet, nem tudjuk akarattal elérni, hogy ne dobbanjon újra a szívünk. Az önismeret arról fog szólni, ha egyszer tényleg belekezdesz, hogy tudd, milyen értékeid és hibáid vannak és ne buta kislányok véleménye alapján ítéld meg magad. Rengeteg időd van és nincs vesztenivalód. Igyekezz az idődet hasznosan eltölteni és lesznek újra lehetőségeid, leszel még szerelmes és talán méltó társra is találhatsz, aki tudja értékelni az odaadásod.
2012. okt. 21. 13:26
 53/82 A kérdező kommentje:

"Nem is olyan nehéz túlélni. Magunktól veszünk újabb és újabb lélegzetet, nem tudjuk akarattal elérni, hogy ne dobbanjon újra a szívünk."

De azt igen, hogy megálljon... egyébként lehet, hogy nem nehéz, de az ÉRTELME mi? Ha egy valamit akarsz igazán az életben és azt soha nem kaphatod meg, akkor minek élj? Minek éljen valaki, aki se nem szeret, se őt nem szeretik?

"Az önismeret arról fog szólni, ha egyszer tényleg belekezdesz, hogy tudd, milyen értékeid és hibáid vannak és ne buta kislányok véleménye alapján ítéld meg magad."

Félreértesz, nem mások alapján ítélem meg magam. Vagy legalábbis csak kisebb részben. De sokkal fontosabb az, hogy elvárásaim vannak magam felé, amiket rendre NEM TUDOK teljesíteni, illetve a környezetem alapján is ítélem meg magam. És nem csak erről szól ez, hanem érzésekről is. Elegem van a szenvedésekből és a kudarcokból. Túl sokszor nem tudtam megcsinálni dolgokat, túl sokszor voltam tétlen és nem ütöttem vissza. Magam előtt sincs tekintélyem.

"Rengeteg időd van és nincs vesztenivalód."

? Az nem vesztenivaló, hogy olyan mélyre zuhanok a kudarcok miatt, hogy megölöm magam? Úgy gondolod, hogy ennél rosszabb már nem lehet? Évek óta így gondolom, és mindig kiderül, hogy még mindig van mélyebb gödör. Pusztán attól a tudattól, hogy fiatal gyerekként semmi és senki nincs a hátam mögött és olyan vagyok, mint egy megkeseredett vénember, kiráz a hideg... az nem vesztenivaló, ha úgy növök fel, ha úgy leszek 30, 40 éves, hogy nem volt senkim vagy sosem voltam boldog?

2012. okt. 21. 20:05
 54/82 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért kiszeded a mindenféle válaszokból pont azokat, amik Téged bosszantanak. A többivel meg - amelyik jószándékú - nem törődöl. Pedig ott vannak.:)

Rá kéne jönni, hogy csinálod ezt. Mert uyanezen elv alapján veszed észre pont azokat a lányokat, akiknek nem jössz be, és nem veszed észre azokat, akiknek meg de.

2012. okt. 21. 20:09
 55/82 anonim ***** válasza:

"De azt igen, hogy megálljon... egyébként lehet, hogy nem nehéz, de az ÉRTELME mi? Ha egy valamit akarsz igazán az életben és azt soha nem kaphatod meg, akkor minek élj? Minek éljen valaki, aki se nem szeret, se őt nem szeretik?"

Az, hogy én miért élek és az, hogy te miért élsz két teljesen különböző dolog. Én nagyon szeretem a szüleimet és nem akarok nekik fájdalmat okozni. Ők is nagyon szeretnek engem. Biztos, hogy téged is van, aki igazán szeret. Egy-két igaz barát, egy testvér, szülők, rokonok? Nekem volt olyan kedves rokonom, aki öngyilkos lett. Lehet már másfél-két évtizede is, de azóta se sikerült megemésztenem. Azóta is azt kérdezem, hogy miért? http://www.youtube.com/watch?v=uvf98gvkZDI

"Félreértesz[...]"

Másoknak örömet okozni is boldogság és erre még képes vagy és más örömök is várnak. Minden pech-széria véget ér egyszer. Ezt a könyvet szerezd be valahogy, akár könyvtárból és olvasgasd végig: [link]

"Úgy gondolod, hogy ennél rosszabb már nem lehet? Évek óta így gondolom, és mindig kiderül, hogy még mindig van mélyebb gödör."

Nem, épp ellenkezőleg. Én is úgy gondolom, hogy mindig van mélyebb gödör. De röhej, hogy egyesek mit tartanak a gödör legaljának.

Nézzük azt, aki esélytelen normális emberi kapcsolatokra, mégis élni akar: [link]

Nézzük a sikeres szupermodellt, aki szerelmi bánat miatt lett öngyilkos: [link]

Nézzük a tudóst, aki tolószékből forradalmasítja a fizikát: [link]

2012. okt. 22. 00:39
 56/82 A kérdező kommentje:
Csodálom ezeket az embereket és azt, honnan van hitük. Egyik legnagyobb hibám, azt hiszem, hogy nem nagyon tudok hinni semmiben...
2012. okt. 22. 23:39
 57/82 anonim ***** válasza:

Most találtam ezt a kérdést, elgondolkoztató. Egyesek még úgy is vállalnák, ha nem maradna mellettük a párjuk.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. okt. 22. 23:54
 58/82 anonim ***** válasza:

55: Az indiai nők helyzete önmagában egy rémálom. Nagyon szomorú. Nem is tudom, férjhezmenni nagyobb szerencsétlenség-e ott (akaratuk ellenére, sokszor), vagy az, ha nem tudnak valamiért de dolgozni sem nagyon, hogy eltarthassák magukat.

Persze, biztos vannak rendes férjek, jó házasságok, de ez a gúzsba-kötöttség riasztó.

2012. okt. 22. 23:56
 59/82 A kérdező kommentje:

Egyvalamit akarok kérdezni tőletek: honnan merítsek lelkierőt? A lány, akiről azt hittem, ajándék a sorstól, akiben teljesen magamat véltem felfedezni, akinél először éreztem azt, milyen igazán szerelmesnek lenni, egy pillanat alatt elfordult tőlem, minden empátia nélkül. Rengeteg időt és energiát tettem bele, hogy minden sikerüljön, úgy éreztem, most, ennyi év után, végre kifizetődik a várakozásom, hogy most kapok először valakit, aki igazán a szerelmem lesz. Tanácsot kértem tapasztaltabbaktól, újra elkezdtem gyúrni, megterveztem minden alkalmat, amikor találkoztunk, csakhogy sikerüljön. És ennyi volt, egy másodperc alatt tűnt el. Egyáltalán nem érdeklik az érzéseim.

Az életemben a legtöbb "próbálkozásom" hasonló volt. Tudom, hogy tévhitekben élek és hülye vagyok, de mit tegyek? Ilyen alkat vagyok. Szerelmes alkat. Meg akarom ismerni a lányt, meg akarom nyitni és én is meg akarok nyílni neki, meg akarok tenni érte mindent, szeretni akarom, nem szórakozni vele. Állítólag a lányok ilyet keresnek. A való életben azonban semmi olyat nem látok, ami ezt bizonyítaná (nem akarok konkrétumokat írni, maradjunk annyiban, hogy van némi rálátásom).

Ne haragudjatok, hogy állandóan panaszkodom és látszólag nem veszem észre a jó tanácsokat. De rengeteg jó tanácsot kaptam már, de tudom, hogy csak akkor az igazi, ha élő példát látok rá. De barátaim is alig vannak, az utóbbi időben rekordszámú régi "barátság" tűnt el. Volt, akivel összevesztem, van, akit egyszerűen nem érdeklek. Új barátokat nehezen szerzek. De a legrosszabb, hogy rengeteg meg nem torolt sérelmem van, ami miatt minden magamba vetett hit elveszett, és hogy kimondhatatlanul elegem van a szerelem okozta szenvedésekből. Ha kívülről nézném magamat, azt mondanám, hogy ennek vagy k*rva gyorsan nagyon sok segítség kellene, vagy jobb lenne, ha inkább nem élne. Nem tudom, segítséget honnan kaphatnék. Valami pszichodráma-csoportra gondoltam, de egyelőre jó időn belül ilyenbe nem kezdhetek. Mindenesetre most már eldöntöttem, hogy elmegyek prostihoz. Mindenki, akit ismerek és említettem neki, és nálamnál több élettapasztalata van, lebeszélt róla, de mostmár elegem van ebből. Nem tudom, mi lesz, de bárhogy is lesz, legalább egyszer meg akarom tapasztalni azt az érzést.

2012. okt. 23. 00:15
 60/82 anonim ***** válasza:
100%
elég szánalmas életed lehet, ha egy másik személytől teszed függővé a saját boldogságodat. soha senkinek sem hagytam, hogy az határozza meg az életem.
2012. okt. 25. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!