Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony és egyben vékony testalkatú fiatal sorstársaim! Nektek is nehezen sikerül csajozni, barátnőt szerezni a testi adottságaitok miatt? Volt már olyan lány, aki elfogadott titeket a külsőtök miatt egyáltalán?
Én egy 21 éves alacsony, vékony fiú vagyok és sajnos a testalkatom miatt sosem éreztem, hogy kellenék a lányoknak, így félénk, gátlásos, csendes, visszahúzódó lettem, aki sosem mert kezdeményezni sem lányoknál.
Így természetesen egy barátnőm sem volt még és ma már kijelenthetem, hogy ez így is marad, mert a csodákban nem hiszek.
Szia!
Én is nagyon sokáig voltam így, amíg nem volt egyetlen egy barátnőm se. Tudom magamról, hogy nem vagyok egy al-pachino. De ennyi az egésznek a trükkje; titka, hogy elfogadod önmagad. Nálam vékonyabb srácot maximum egy kettőt ismerek, gizda vagyok. Még is van barátnőm, akivel szívből szeretjük egymást már fél éve. Fel a fejjel! Ugyanabban a helyzetben voltam, mint te. Csak egy kis önbizalom kell.
ma 00:22
5centivel magasabb vagy legalább nálam. :D
Ja amúgy én is kölyökképű vagyok, ezért szoktam megnöveszteni a szakállamat, hogy férfiasabbnak lássanak és hátha így jobban észrevennének a lányok.
Bár ez sem jött még be eddig, vagy csak én nem látom a jeleket.
Hát komolyan... Ehhez nem csoda kell, csak egy lány, akinek ilyen az ízlése =) Én 156 centi vagyok, és vannak még hozzám hasonló alacsony lányok, nem ritkaság. A vékonyságról meg annyit, hogy ha egy bizonyos határon belül mozog, nem hiszem, hogy gondot kéne jelentenie.
Ne erre fogjátok a sikertelenségeteket, inkább járkáljatok el, ismerkedjetek, legyetek vidámak, élettel teliek =) A depressziós, mimóza pasikat senki nem szereti, én sem.
ma 00:27
nem akarok én izompacsirta lenni, bár igazából a pénz az akadálya, hogy nem tudok rendszeresen eljárni kondizni és keményen edzeni
van egy kis szálkás izomzatom azért az itthon edzéseknek meg a tesi órákon való sportolásnak köszönhetően, de ettől még alig vagyok meg 53kg, meg 165cm magas 21 évesen
Hogy a .... -ba :D
Mennyire vagy te vékony? Én is az vagyok pedig olyan 63-5 kg között vagyok mindig.
Igazad van, nincsenek csodák. Sosem lesz csajod.
(amíg félénk, gátlásos, csendes és visszahúzódó leszel)
Ha sikerül is egyhez közel kerülnöd, csakis a szakállas "barátnője" leszel. Az a kis aranyos srác, akinek mindig kiöntheti a szívét. Letétben tart és bármi gondja van, veled beszéli meg, mert te olyan megértő vagy.
Mind rib@nc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!