Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem igaz, miért ilyen igazságt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igaz, miért ilyen igazságtalan velem az élet MAGAMAT SZERETNÉM CSAK ADNI. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18-éves nagyon jó kedvű lány vagyok.

Ithon és a batátok között mindig mosolygok és nevetek.

De viszont ezt nem tehetem meg bárhol.

Mivel elől nem egyenesen álnak a fogaim és nagyon szégyenlem.

Bárki ha le szólit vagy ha közeledni szeretnének hozzám vissza huzodóm.

Probálok "fapofát" vágni hogy meg-ne lássák a foghibámat.

A fogszabályzó lenne minden álmom !!!

De nincs rá pénzünk.

Úgy érzem így sosem fogom megmutatni a valódi énem új embereknek.

És így eleve labdába se rughatok senkinél.

Mit tennétek az én helyemben?

2012. okt. 18. 23:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Remélem tudtam segíteni és önbizalmat adni! :)

Aki szeret téged, az úgy fogad el, ahogy vagy! :) Ez tényleg így van. Akinek meg nem tetszik, mehet a búsba :) valószínű nem ő lesz a nagy Ő :)

Drukkolok, hogy majd előbb-utóbb összejöjjön a fogszabályzóra a pénz :) De addig is nyugodtan add magadat, mosolyogj! :)

2012. okt. 19. 01:45
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem is több ilyen ismerősöm van, semmilyen téren nincsenek hátrányban a foguk miatt (párkapcsolat, munkahely, barátok...)

A baj az, hogy emiatt visszahúzódó vagy, és ezért nem tudsz érvényesülni (nekem ugyanez van, zárkózott, befelé forduló vagyok, és ez az oka, hogy nem tudok nyitni sehol, senki felé, nem a külső hibám.)

De ezen csak te tudnál változtatni.

(Ami nagyon nehéz. Én sem tudom kezelni:-S)

2012. okt. 19. 09:07
 23/24 anonim ***** válasza:

most találkoztam nemrég egy 11 éves lánnyal és neki is olyan volt, hát aszidtem elolvadok olyan aranyos volt :DD komolyan, ilyen kislányt még nem láttam :3

Bár lehet egy nagylánynál már máshogy lenne nem tom, de ne szégyelld :D

f19

2012. okt. 19. 11:22
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem és húgomnak is görbék a fogai. Neki azt mondta az orvosa (nem fogorvos). Hogy jól áll neki. Nem tudom, neked mennyire vészes. De ha csak egy kicsit olyan, akkor felesleges parázni rajta. Nőknél egyébként is elfogadottabbak ezek a szépséghibák, mint egy férfinál. Hidd el, tapasztalatból mondom.

Sajnos nekem is ilyen, engem is zavar. xd Igaz nekem kicsit jobban ferde, mint húgomnak. xd Engem annyira nem zavar. Szóval beszélgetek, szb. Inkább discban, vagy valami szórakozóhelyen a rossz. Amikor smárolok egy csajjal. xd Mindig attól félek, hogy vajon mit gondol a partner. De rájöttem, felesleges ezen parázni. Akit zavar, az úgyis megmondja, akit nem az meg nem teszi szóvá. Ez is tapasztalat. :)

2012. okt. 19. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!