Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igaz, miért ilyen igazságtalan velem az élet MAGAMAT SZERETNÉM CSAK ADNI. Mit tegyek?
18-éves nagyon jó kedvű lány vagyok.
Ithon és a batátok között mindig mosolygok és nevetek.
De viszont ezt nem tehetem meg bárhol.
Mivel elől nem egyenesen álnak a fogaim és nagyon szégyenlem.
Bárki ha le szólit vagy ha közeledni szeretnének hozzám vissza huzodóm.
Probálok "fapofát" vágni hogy meg-ne lássák a foghibámat.
A fogszabályzó lenne minden álmom !!!
De nincs rá pénzünk.
Úgy érzem így sosem fogom megmutatni a valódi énem új embereknek.
És így eleve labdába se rughatok senkinél.
Mit tennétek az én helyemben?
Add magadat, ne érdekeljen az a kis "hibád", így vagy te. Mosolyogj nyugodtan.
ui.: Nekem tetszik ha kicsit kesze-kusza a lány foga, olyan egyedi :)
"És így eleve labdába se rughatok senkinél. "
Én nem ítélnélek el csak a fogaid miatt... Aki ezt teszi, az meg sem érdemel téged.
Egyébként nekem kiskoromban letört az egyik fogam, ki lett pótolva, de azóta egyik metszőfogam kicsit rövidebb, mint a másik és így is imádok nevetni a spanokkal, meg idegenekkel is, nem zavar senkit és engem sem.
19f
Amugy mikor "modellkedtem" azt mondták hogy a fogam a szexepilem :D
Kar hogy 13-éves voltam akkor mikor ezt mondták nekem:D
Az én fogaim is ferdék. És engem is zavar. Az a gond, hogy nekem nem is kicsit áll ki. xd Pont ez miatt, hogy én is sose mosolygok, sokszor hiszik azt, hogy rossz kedvem van. A gimibe pl az év elején féltek tőlem, nem beszéltem senkivel, nem is mosolyogtam. xd De ez van. Rajtam sajna a fogszabályzó se segítene, ezt a fogorvos is megmondta. :S
21f
Ha mosolyogsz, látszik ez a két fogad? Esetleg fog nélküli mosoly? :)
(2. voltam)
Mi az hogy nem találsz? hol laksz?
Tele vna minden melókkal, tapsolgatós statisztálás, meki, burger king....stb. stb.
Anyádnak meg mond meg hogy nem járja hogy lenyúlja, amikor tudja hogy olyasmira gyüjtessz ami fontos...vagy egyszerűen ne tudjon róla
Ha mosolygok akkor nem látszik !
Csak ha "fogasmosoly" van akkor.
Hogy írjam le :DDD
Bp-i vagyok.
Nekem még a Meki sem ír vissza -.-"
Peddig nagyon sok önélet rajzot leadtam már.
Csak már kezdek bele fáradni...
Esetleg nem tudtok valami "fogasmunkát" nekem :D ?
Nekem van nem egy ismerősöm, akinek az első 2 felső foga kesze-kusza és ugyanúgy mosolyog, jó kedvű. Tényleg próbáld magadat adni, az a legjobb megoldás :)
Én nekem kevésbé tetszik az, mikor fogak közt ujjnyi hely van :/ ...de ennek ellenére már ilyen pasim is volt és nyilván nem emiatt szakítottunk :)
És ha hiszed, ha nem a nagyon extrán szabályos fogsor taszít talán a legjobban..olyan ijesztő, mintha műfoga lenne a srácnak/csajnak..
Nyugi, biztos, hogy fogsz kelleni srácnak. Aki csak emiatt nem jön össze veled, arra azt mondom egy tapló.
Nekem van egy jó pár cm-es, látványos hegem és első barátomnak alig mertem megmutatni, mert féltem, hogy el fog szörnyedni, és elhagy :D de végül kinevetett az ilyen buta gondolataim miatt :) Utána már tényleg úgy álltam minden pasimhoz hozzá,hogy így kell elfogadnia, ha zavarja, akkor mondja meg azt' csá, ne raboljuk egymás idejét. DE soha még szexkapcsolatban se volt olyan, aki elutasított volna
utolsó ment a zöld mancs ;)
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!