Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megöl a féltékenység.
Barátnőm elég aktív Fb felhasználó és elég sok fiú ismerősének lájkolja a képeit. Eddig még az nem is idegesített nagyon, mert oké ismerik egymást. Mostanában viszont észrevettem, hogy olyan srác lájkolta őt, majd a barátnőm a srác képét vissza, akivel nem is tartotta idáig a kapcsolatot.
Kezdek aggódni, pár hónapja vagyunk együtt, távkapcsolatban élünk. Nem szoktam ezeket felhozni neki, mert akkor azt hiszi, hogy féltékeny vagyok, de eközben megőrülök.
Én vagyok a hülye, vagy ő nem gondolja ezt kettőnk között olyan komolynak? Én sem lájkolgatok másokat, mióta együtt vagyunk.
22F és 22L
Kedves Kérdező!
A magam részéről 6-os Válaszolóval értek egyet. Bízz benne, vagy ha nagyon nem megy, szakíts, mert ha állandóan féltékenykedsz, azzal elidegeníted magadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!