Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt e a féltékenységi rohamom?
Míg én a konyhán nagyban szenvedek, hogy a barátomnak csináljak pizzát, ő addig bent a szobában ráír msn-en egy olyan csajra, akihez a múltban volt köze. Azzal, hogy ő unatkozik... Megmutatja, hogy mit beszél. De én nagyon mérges lettem, egyáltalán nem éreztem fairnek a viselkedését. Hogy gondolta ezt az egészet? Ellenkező esetben ő már rég tombolt volna, ha mondjuk én egy exemmel beszélgettem volna... Még neki állt feljebb, hogy én ezen miért kapom fel a vizet, nem beszélget semmi olyanról... Összeszedtem a cuccaimat és eljöttem. Vártam, hogy utánam jön, de semmi... Én úgy érzem, neki kellene bocsánatot kérnie. Ő úgy érzi nekem kéne, azért mert ilyen féltékenységi rohamom volt, és mert eljöttem tőle.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Szerintetek jogos volt amit tettem? Vagy mit kellett volna csinálnom? Illetve jogosan várom-e a bocsánat kérését?
Engem max az idegesített volna, hogy ő miért tesped a gép előtt, míg én a konyhában szenvedek? Akkor takarítson vagy segítsen nekem. Én az ilyen "csicska vagyok és kiszolgállak" típusú élethelyzeteket rühellem, az, hogy beszél az exével, az még önmagában nem feltétlenül gáz.
Gondoltam ezt annó, és a pasim megcsalt az exével.
Szóval végülis lehet én is felháborodtam volna. De ennyire azért nem. Főleg ha tényleg nem beszéltek semmiről.
Engem az zavar, hogy én ezt nem tehetném meg! Mert ő ennél jobban kiakadt volna...
És ebből a gondolatból kiindulva, akkor ő miért teheti meg? Valahogy ezt így nem érzem fairnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!