Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van őszinteségi rohamom? (ha ez egyáltalán az)
Alapjába véve félénk és visszahúzódó átlagos nő vagyok, igaz kicsit nyers is. Nemrég megismertem egy férfit. És furcsa dolgokra lettem figyelmes önmagammal kapcsolatban.
Ezek a következők:
- Nincs félelem érzetem (régen mindig volt egy kicsi, ha valakivel találkoznom kellett, pláne ha nem ismertem az illetőt)
- Valamilyen oknál fogva őszintén válaszolok a kérdéseire
(régebben azért burkoltan vagy picit ferdítve tettem mindezt) Tehát tudnék neki hazudni, de valamiért azt választom, hogy őszintén válaszolok, még akkor is ha olyan dologgal kapcsolatban merül fel a kérdés/beszélgetés, ami elől máskor kitérnék.
- Nem érzek semmi vibrálást közöttünk, de mégis jó vele, teljesen nyugodt vagyok, mikor mellette vagyok
- Közel engedtem magamhoz (régen mindig megtartottam a 3 lépés távolságot, pláne egy friss ismeretség alkalmával)
- Úgy érzem, hogy teljesen önmagam lehetek
- Úgy érzem vele kapcsolatban, hogy csak a megérzéseimre támaszkodhatok, mert valamilyen oknál fogva a párbeszéd közöttünk megakad, mintha nem akarná folytatni, pedig jól elvagyunk
Én szeretném jobban megismerni, de úgy érzem ő ezt nem engedi, nem akarja.
Mert nehezen indul a beszélgetés, majd tök jól elvagyunk és egyszer csak hirtelen vége. Mintha azt mondaná magában, hogy itt állj és ne tovább. Magáról csak néha beszél, akkor is inkább csak egy-két szóval jellemzi magát. (pl.: hogy milyen személyiség) De többet nem tudok belőle kihúzni.
Néha úgy érzem, hogy fél tőlem. Néha pedig azt, hogy nem kedvel, nem érdeklem. (egyébként munkakapcsolatban vagyunk)
Kettesben voltatok már valahol?
Első voltam.
csak annyi:
naív vagy
a srác képes téged feloldani, mert olyan jellem, valószínűsítem mindenkivel jókat tud beszélgetni
te meg egyből megnyílsz kijátszható vagy számára
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:02
Igen. Általában kettesben vagyunk.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:03
Naív vagyok? Nem hinném. Inkább csak furcsállom, hogy találkoztam egy olyan emberrel, aki ezt képes kiváltani belőlem.
Általában óvatos vagyok másokkal, mert szívtam már meg egy párszor. (és itt nem csak a párkapcsolatokra gondolok, hanem csak úgy általában az emberi kapcsolatokra)
És nagyon is azt szokták rám mondani, hogy zárkózott vagyok és nem vagyok hajlandó egy kicsit sem megnyílni másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!