Falási rohamom volt, egyek még majd este?
Délután volt egy zabálási rohamom. Semmi "bűnös" dolog nem volt itthon, így azt ettem, amit találtam. Ezek egészséges dolgok, csak sok. :(
szóval: egy kiló (!) cseresznye, egy egykilós sárgadinnye, 8db korpovit keksz mézzel, egy joghurt, egy nagy adag grillcsirke
ez egyszerre elég sok. ma még nagyon sokáig fent leszek, (3-4ig), és futni is fogok, egyek még valami minimálisat? alma van itthon meg tonhal
(Nem, nem éheztetem magam, csak imádom az édességet, az nincs, ezzel pótoltam)
Hát mit mondjak, egyszerűbb lett volna, ha inkább eszel 2 kocka csokit, és vacsorára megeszed a kis adag csirkét meg esetleg egy kis cseresznyét, de nem 1 kilót.
Ha azt hiszed, hogy a korpovit nem hízlal, baromi nagyot tévedsz.
Ennyi kaja nem indokolja, hogy ma még megéhezz. Aki meg nem éhes, az ne egyen.
tisztában vagyok a korpovit kalória- és szénhidráttartalmával, tízóraira szoktam enni.
ezért nem szeretek nagy bevásárlásokat csinálni, mert mindent bezabálok egyszerre, de reméltem, hogy kibírom. még ennyit meg tudnék enni akár most is, az tuti. lehet ki is dobom a korpovitot. :S
szerintem még ehetsz valamit, de ne sokat
lefekvés előtt 4 órával egyél
és a korpovit nem is hízlal annyira... 1db 20 kalória
meg most cseresznye... oké hogy sok, de gyümölcs
akkor lett volna gáz ha 6 sajtburgert ettél volna
A leírtak alapján leptin- érzéketlenségben szenvedsz.
Ez a helytelen táplálkozásod eredménye és lehetetlenné teszi a fogyást.
Keress fel egy szakembert, mert hosszútávon komoly problémáid lesznek emiatt.
9-kor már éreztem, hogy éhes vagyok. :( futottam egy órát, 1re értem haza, és végül ettem egy pár kanál tonhalkonzervet. nem volt sok, kb 60 gr. 3ig tuti fent leszek.
Korpovit:
100 405 kcal, 15,4 fehérje, 49,7 CH (5,0 cukor), zsír 12,7
tk, hozzáadott cukor nélkül, ezér gondoltam, hogy tízóaira ilyet eszem, mert ráadásul baromira finom is. de lehet leállok vele, vagy eszem puffasztott rizst, mert azt hátha nem fogom mindet bezabálni
Amigo: nem hallottam még erről, de utánaolvastam, és jajjj! Igazad lehet! Lehet hogy ez a bajom! Hová forduljak, mit csináljak? Megijedtem kicsit. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!