Mit csináljak a falási rohamaim ellen?
Figyelt kérdés
Mindent össze-vissza eszem, még akkor is mikor nem vagyok éhes és már rosszul vagyok. Valaki segítene hogyan szokjak le róla?2011. febr. 19. 19:20
1/1 anonim válasza:
Amikor rád tör, kezdj el valami mást csinálni, ami lefoglal, pl a szobádat átrendezni, fürdőt takarítani, vagy egyszerűen csak mondd azt magadnak, hogy most nem is kívánsz semmi kaját :D hidd el, sikeres mindegyik módszer. Kitartás! (egyébként tudom, milyen ez, régen nekem is volt ilyen, és nem is a mennyiséget kívántam, hanem inkább még ízeket - amióta nem eszem finomlisztes és finomított cukros dolgokat, megszűnt a vágy is, addig meg elnyomni próbáltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!