Depressziós vagyok, és falási rohamaim vannak! Főleg az édességet kívánom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát orvosilag depressziós vagyok.Folyton éhes vagyok,és az édeset kívánom (csoki,süti,fagyi..) Mindig csak ennék!Már vagy 5 kilót híztam is,mégsem tudok megálljt parancsolni magamnak! Most mit tegyek? nem akarok meghízni!!!2011. okt. 2. 19:32
1/7 anonim válasza:
Az első amit tanácsolni tudok, hogy ne vegyetek többet édességet, ha nincs miből, akkor nem is fogsz bezabálni.
És igyál sok folyadékot, teákat, ha tele velük a gyomrod az éhséged is csillapítja, legalábbis kevesebbet tudsz enni.
3/7 anonim válasza:
próbálj meg zöldséget és gyümiket enni :)
4/7 anonim válasza:
Ha kitágul a gyomrod, tovább fogsz hízni és semmi se lesz elég!!
Úgy van igyál helyette, vagy egyél gyümölcsöket, egyél hideg gyümölcsjoghurtot, vagy édesítsd éd.szerrel, az nem hízlal.
5/7 anonim válasza:
A depresszió az önszeretet hiánya lehet. Az életedből hiányzó "édességet" csokik, sütik, cukrok formájában szeretnéd pótolni. Nem a tünetet kell kezelni hanem a kiváltó okot! Én is ilyen voltam. Naponta megettem 2 tábla csokit meg egy csomó más édességet mellette...aztán utánaolvastam és rájöttem hogy kívülről próbálom pótolni az élet "édességét". Ma már cukrok nélkül is tökéletesen boldog vagyok, depresszióm sincs :)
6/7 anonim válasza:
Ha akarsz velem fogyizni akk megbeszélhetjük, én holnaptól kezdem! Egyáltalán nincs az egészségre a csoki és a nem sportolás, eddig én is azt csináltam kb. 18/l :)
7/7 anonim válasza:
Inzulinrezisztencia vizsgálat azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!