Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha teljesen depress...

Mit tegyek ha teljesen depressziós lettem a férjem hiányától?

Figyelt kérdés
A férjem kiment hollandiába dolgozni 4nappal ezelőtt...decemberben megyek én is utánna...de most h.nincs itt nem találom a helyem és kiborultam! Mindennap sírok,és nem bírok enni sem...
2011. szept. 27. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy ezek kezdeti nehézségek,aztán könnyebb lesz. A munka lefoglaltságot adhat. Kitűzhetsz egy célt,vagy egy kedvenc hobbit ajánlanék. Talán tudtok skypon beszélgetni,webkamera. Arra gondolj,hogy ez a nehéz időszak megerősít és biztos megéri,ha így döntöttetek. A december is elfog jönni,de ha súlyosbodik az állapotod,akkor keresni kell a megoldást,hogy előbb kiutazz. Egymásért küzdötök!!!
2011. szept. 27. 12:55
 2/4 anonim válasza:
Megértem mit érzel, tudom, hogy borzalmas, az én párom három hónapja ment ki amerikába és én sajnos nem tudom mikor tudok utánna menni mert nehéz elintézni a pairokat, sajnos semmi biztatót nem tudok irni mert én meghaltam azóta és nem vagyok képes semmire míg nem látom ismét! Remélem a te helyzeted könnyebb kicsit, én már nem bírom de kívánok neked kitartást! Azt hittem ekkora fájdalommal csak én vagyok.......
2011. szept. 27. 12:56
 3/4 A kérdező kommentje:
hát nem csak te szenvedsz! Én is de nagyon! Soha nem gondoltam volna h. félig belefogok halni h.nincs velem!
2011. szept. 27. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem sok az a néhány hónap. Így is tudtok, gondolom, kommunikálni, telefonon, vagy neten. Tűzz ki minden napra célokat magadnak: tanuld, vagy ha tudod, gyakorold a nyelvet. Örvendeztesd meg azzal a férjedet is, hogy nem vagy elveszett, megállsz a saját lábadon, és készülsz a találkozásotokra.

Mit tennél, ha még mindig lenne katonaság, és másfél-két évre hívnák be a férjedet?

Tarts ki! Érdemes!

2013. aug. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!