Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki meg tudott szabadulni...

Valaki meg tudott szabadulni a falási rohamoktól?

Figyelt kérdés
Lelkileg nem vagyok túl jól és utánaolvastam, hogy ettől is lehet. Kezdeném januárban a fogyókúrát, de mindig ezen bukok el. Pár napig bírom, aztán rosszullétig eszek. Olyan válasz nem kell, hogy vegyek erőt magamon. Aki nem élt ilyet át, az nem érti az egészet!
2010. dec. 28. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:

vegyél erőt magadon, igen én is átéltem

fejben dől el az egész

2010. dec. 28. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
egyszerűen hagyd ott a konyhát és mennyél fogat mosni. utána már nem nagyon lesz kedved enni.
2010. dec. 28. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem az segített, hogy csak alma és rágó volt itthon, és a kaját pedig rendeltem. Rendes reggeli, ebéd vacsi megvolt, és utána csak alma és rágó. Így szép lassan elmaradtak a falási rohamok. Mostmár családom van, van itthon minden, megtehetném, de ez két éve nem fordult elő :)
2010. dec. 28. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Alapból ott a gond, hogy te egyelőre csak a kifogásokat keresed. "Kezdeném januárban a fogyókúrát" miért nem most? Miért nem holnap? Mitől lesz más a január 1, mint a december 28? Új év, új lehetőségek? Hagyjuk már. Ne az időpontot tervezd el, mert azt csak tologatni fogod, hogy ó ma még csak eljese, hát enni kell malacot, lencsét franctudja. Másnap óó van még egy kis malac, lencse meg kell enni. És így tovább. Igenis fejben dől el. Ha lelki problémád van, fordulj szakemberhez, aki segít neked túljutni a nehéz időszakon. Ha zabálhatnékod van, ne szénhidrátot meg cukrot egyél, hanem zöldséget, gyümölcsöt, akár puffasztott rizst, az olyan mint a hungarocell kb. Ne vásárolj otthonra rágcsát, sütit, fagyit, csokoládét, olajos magvakat és a sok tartósítószeres pékárut, hanem egészséges ételeket. Ha nincs mit bezabálni úgymond, akkor rákényszerülsz azokra, amiket feltételezem eddig nem sűrűn láttál szívesen a tányérod. Mert mutassanak már egy emebrt, aki a pároplt zöldségtől vagy a sovány hústól hízott volna el...
2010. dec. 28. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem jó, hogy január 1-jén kezded.

ha elkezdenéd most, akkor nem tudnád tartani, mert újévkor mindenki zabál mindent... és akkor kudarcba fog fulladni az egész, és elmegy az önbizalmad. ha így lesz, akkor már január 1-jén nem fogod újra elkezdeni.

2010. dec. 28. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Fél éve teljesen sikerült megszabadulnom a falási rohamoktól, tényleg csak akaraterő kérdése. Mondjuk, én nem voltam duci, 55 kg voltam, nem az motivált, hogy lefogyjak, hanem, hogy egészségesen éljek. Igaz, azóta leadtam 5kg-t.

Csinálj étlapot magadnak, hogy mikor mit eszel és tartsd is be.

Ha mar nagyon nem bírod, akkor egy fél liter víz és fogmosás.

Sok sikert!

2010. dec. 28. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha utánanézel találsz ilyen foglalkozást,csoportterápiát pszichiáter vezetésével,hasonló problémával küzdő emberekkel.Ennek valami oka biztosan van.

Ilyen állapotban meg ne diétázz,ha beteg a lelked.Inkább sportolj heti 4-5x,lehetőleg közösségben,járj el terápiára,aztán ha összeszedted magad lelkileg,akkor diétázhatsz szerintem.Mert ez a diéta kb olyan lenne,mintha autóversenyen akarnék indulni 3 kerékkel.

2010. dec. 28. 15:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Főleg az utolsó kommentelőnek...
2010. dec. 29. 12:52
 9/9 anonim ***** válasza:
h
2011. máj. 24. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!