Valaki meg tudott szabadulni a falási rohamoktól?
vegyél erőt magadon, igen én is átéltem
fejben dől el az egész
szerintem jó, hogy január 1-jén kezded.
ha elkezdenéd most, akkor nem tudnád tartani, mert újévkor mindenki zabál mindent... és akkor kudarcba fog fulladni az egész, és elmegy az önbizalmad. ha így lesz, akkor már január 1-jén nem fogod újra elkezdeni.
Fél éve teljesen sikerült megszabadulnom a falási rohamoktól, tényleg csak akaraterő kérdése. Mondjuk, én nem voltam duci, 55 kg voltam, nem az motivált, hogy lefogyjak, hanem, hogy egészségesen éljek. Igaz, azóta leadtam 5kg-t.
Csinálj étlapot magadnak, hogy mikor mit eszel és tartsd is be.
Ha mar nagyon nem bírod, akkor egy fél liter víz és fogmosás.
Sok sikert!
Ha utánanézel találsz ilyen foglalkozást,csoportterápiát pszichiáter vezetésével,hasonló problémával küzdő emberekkel.Ennek valami oka biztosan van.
Ilyen állapotban meg ne diétázz,ha beteg a lelked.Inkább sportolj heti 4-5x,lehetőleg közösségben,járj el terápiára,aztán ha összeszedted magad lelkileg,akkor diétázhatsz szerintem.Mert ez a diéta kb olyan lenne,mintha autóversenyen akarnék indulni 3 kerékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!