Sok- sok- sok- sok felülés, az biztosan használ tapasztalat!!! :-D
2011. ápr. 23. 21:09
2/13 anonim válasza:
Dettó ugyanez a problémám. :S Ott maradt rajta az az utolsó kis makacs zsírréteg, és nem bírom leadni. Már lassan kezdem elfogadni, de az a baj, hogy sajna nekem a mellem is lapos, és utálom, hogy a pocim nagyobb nála. Bocs, hogy nem tudtam segíteni, de én sem tudom a megoldást.
2011. ápr. 23. 21:24
3/13 anonim válasza:
Attól,hogy vki vékony,ugyanúgy lehet magas a testzsírja,te vagy rá a példa és még csomó más ember.
A különbség annyi,hogy rólad hiányoznak az izmok,ha férfi vagy,ha nő.
Szóval szerintem a helyes sorrend,ha építesz magadra némi izmot,hogy legyen formád és utána jöhet a testzsír csökkentő,szálkásító diéta.
A hasazással a has izmait edzed.Kalória felhasználás szempontjából érdektelen.
2011. ápr. 23. 23:58
4/13 anonim válasza:
Felülésezhetsz te az életed végéig, akkor se fog lemenni a hasadról a zsír. Ezt a rohadt fogyókúra rovatot be kéne szüntetni, ha tudni is akartok valamit akkor gyertek át a sport, mozgás - egyéb kérdésekbe, de CSAK AKKOR KÉRDEZZETEK, HA BEíRTÁTOK A KERESŐBE AMIT AKARTOK ÉS NEM JÖTT KI SEMMI!
2011. ápr. 24. 07:44
5/13 Neji válasza:
Területi fogyás nincs
2011. ápr. 24. 09:39
6/13 anonim válasza:
9.39 Igazad van!
2011. ápr. 24. 11:47
7/13 anonim válasza:
a sok sok sok felüléstől nem fog lemenni az ott lévő zsír "réteg" maximum csak nagyobbodni fog a hasizom nagysága ereje , csak kalóriaégető sporttal lehet lerázni magunkról a felesleget, olyan sportokkal mint a futás , bicikli , úszás .stb
2011. ápr. 25. 23:39
8/13 anonim válasza:
nehogy felüléseket merj csinálni, a lányoknál csak azt éri el hogy izmot pakolsz a zsír alá és hordo alakod lesz. A legjobb a testsúllyal végzett gugolás.
Amit edzel, az nagyobb lesz, ez aranyszabály.
2011. ápr. 25. 23:52
9/13 anonim válasza:
Aczél
hasizom erősítéstől hordó alakja lesz?
hát nem tudom, akkor én szeretem az ilyen karcsú izmos "hordókat"..
Szerintem mindennap menj el egy kicsit kocogni, vagy biciklizni, izzadj sokat!
Aztán én este beraknám Rubint Réka valamelyik DVD-jét és megcsinálnék 20 perc hasizomgyakorlatot. (Tapasztalatból mondom nagyon hatásos)
Szerintem ha 2naponta ezt megcsinálod, már 2 hét után látható eredménye lesz a munkádnak!És nem kell drasztikusan fogyózni. Mindent enni csak kevesebbet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!