Rohamom volt, pánikbeteg vagyok? Mi volt ez?
Tegnap éjszaka 2-3 órán keresztül olyan rosszul voltam, hogy azt hittem, ott halok meg... Feküdtem az ágyban, összekuporodtam, bemerevedtek az izamaim, nem mertem/tudtam mozdulni, csak ringatózni, sírtam, és csak arra tudtam gondolni, hogy "Nem bírom." Nem tudom, hogy mit nem bírtam, de csak erre tudtam gondolni. Máskor is volt ehhez hasonló eset, de tegnap (illetve ma hajnalban) volt a legdurvább...
Nem tudom, hogy ez mi volt? Miért történt ez velem? Nem ért semmi trauma vagy ilyesmi. Hogyan lehet ezen segíteni?
Ma hányingerem volt/van, és remegek.
Különben depresszióval kezelnek, meg állítólag szorongok és kényszeres is vagyok.
15/L
Kaptál volna egy nyugtatót,amitől pár perc múlva elmúlt volna a rohamod.Aztán szépen hazamentél volna.
Óvakodj ám a stressztől, mert úgy látszik Te nem nagyon bírod.És lehet ez rosszabb is!Figyelj oda arra, hogyan oldd meg a problémás helyzeteket, szakíts mindennap időt a testi-lelki pihenésre, felüdülésre és akkor nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!