Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Csak velem fordult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Csak velem fordult már elő, hogy hirtelen féltékenységi rohamot, vagy hasonlót kapok ha a barátom az én jelenlétemben azt mondja egy másik lányra, hogy szép? Ilyenkor mit tegyek, vagy mit mondjak, vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
pl. a barátom az osztálytársnőének a képeit mutogatta, ugyanis fényképész a hölgy. Az egyik képen egy fiatal csinos lány volt, megjegyeztem, hogy milyen szép lány, erre ő azt felelte: "Szerintem is szép!" majd tovább nézegette a képeket. Nekem személy szerint kissé rosszul esett, főleg hogy mostanában egyre többet van szó a házasságról, és időnként viccelődik' és megkérdezi, hogy hozzá mennék-e stb. Ezek után megkérdezte tőlem, hogy hozzá mennék-e erre én egy határozott: NEM-el válaszoltam mérgemben. Erre ő annyit felelt "Majd meglátjuk ugyan ezt mondod-e, ha gyűrűvel és rózsával állok előtted."
2012. aug. 30. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Exemmel úgy voltunk, hogy ha az utcán láttam egy szép lányt, akkor meg is jegyeztem neki. Aztán vagy egyet értett, vagy nem. Egyik verzión sem problémáztam :) 22L
2012. aug. 30. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez nem jelent semmit.:) Azt be kell nyelned, hogy vannak szép lányok bőven, és a barátod is észreveszi őket, de ettől még veled van, nyilván nem azért, mert nem tetszel neki, sőt, valószínűleg egyéb tulajdonságaid is megfogták, úgyhogy kár ezen fennakadni.
2012. aug. 30. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:

szeret téged, ha ilyet mond: "Majd meglátjuk ugyan ezt mondod-e, ha gyűrűvel és rózsával állok előtted."

más lányok is vannak. én is megnézek pasikat, ő is megnéz csajokat. ettől még boldogan élünk :)

nyugi

2012. aug. 30. 19:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem, csak azért még is kissé szarul esik. :////
2012. aug. 30. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolkozz reálisan. Azt mégsem várhatod el, hogy mostantól minden lányt csúnyának lásson, téged kivéve.
2012. aug. 30. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Hűséget.. nem Vakságot!!!
2012. aug. 30. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát, a lelke legmélyén szerintem a leglazább csajnak is rosszul esik az ilyesmi, ez természetes is, de ügyet nem kell csinálni belőle, mert értelme nincs.:)
2012. aug. 30. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert te nyilván rá se nézel egyetlen másik jó pasira sem, vagy ha mégis, elfordulsz, és köpsz egyet.

Ebben semmi rossz nincs, mármint abban amit csinál, nem abban, amit felvázoltam. :) Attól, hogy veled van, még ugyanúgy férfi marad, és ugyanúgy tetszeni fog neki egy szép nő, különbség, hogy őt nem szereti, téged meg igen. Szerintem ilyesmit ne akadj fenn, mert hosszútávon biztos felidegesíti majd, esetleg ha annyira zavar, kérd meg, hogy a jelenlétedben ilyen megjegyzéseket ne nagyon süssön el, de azt nem kérheted, hogy szúrja ki a szemét...

2012. aug. 30. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Biztos nem csak veled, de én személy szerint nem hisztizek ilyen baromságon.

Tisztában vagyok az adottságaimmal, tudom, hogy nem én vagyok a legszebb nő a világon. Mégis velem van több, mint 4 éve, ami vszínűleg nem véletlen.

Ha látok egy szép lányt, bizony én is megjegyzem.

Ha meg ő lát vkit, ő hívja fel a figyelmet rá, hogy "hú, láttad a melleit?"

Engem nem érdekel. Néha viccből rásózok egyet, aztán röhögünk együtt.

Semmi értelme ezeknek a féltékenységi rohamoknak. Szerintem nevetséges és gyerekes.

2012. aug. 30. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!