Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csak velem fordult már elő, hogy hirtelen féltékenységi rohamot, vagy hasonlót kapok ha a barátom az én jelenlétemben azt mondja egy másik lányra, hogy szép? Ilyenkor mit tegyek, vagy mit mondjak, vagy mit csináljak?
szeret téged, ha ilyet mond: "Majd meglátjuk ugyan ezt mondod-e, ha gyűrűvel és rózsával állok előtted."
más lányok is vannak. én is megnézek pasikat, ő is megnéz csajokat. ettől még boldogan élünk :)
nyugi
Mert te nyilván rá se nézel egyetlen másik jó pasira sem, vagy ha mégis, elfordulsz, és köpsz egyet.
Ebben semmi rossz nincs, mármint abban amit csinál, nem abban, amit felvázoltam. :) Attól, hogy veled van, még ugyanúgy férfi marad, és ugyanúgy tetszeni fog neki egy szép nő, különbség, hogy őt nem szereti, téged meg igen. Szerintem ilyesmit ne akadj fenn, mert hosszútávon biztos felidegesíti majd, esetleg ha annyira zavar, kérd meg, hogy a jelenlétedben ilyen megjegyzéseket ne nagyon süssön el, de azt nem kérheted, hogy szúrja ki a szemét...
Biztos nem csak veled, de én személy szerint nem hisztizek ilyen baromságon.
Tisztában vagyok az adottságaimmal, tudom, hogy nem én vagyok a legszebb nő a világon. Mégis velem van több, mint 4 éve, ami vszínűleg nem véletlen.
Ha látok egy szép lányt, bizony én is megjegyzem.
Ha meg ő lát vkit, ő hívja fel a figyelmet rá, hogy "hú, láttad a melleit?"
Engem nem érdekel. Néha viccből rásózok egyet, aztán röhögünk együtt.
Semmi értelme ezeknek a féltékenységi rohamoknak. Szerintem nevetséges és gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!