Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek is igaza van a lanynak?
Figyelt kérdés
Van nekem egy nagyon jo baratnom, evek ota egyutt vagyunk jobban rosszban. De nekem tavaly ilyenkor nagyon megtetszet valaki es kozbe megkertem a lany, h szoljon par jo szot az erdekemben ra egy hetre osszejottek. En mind jo baratno elhallgatam. Kozbe nekem volt egy kalandom es neki meg mindig tartot a kapcsolata es kozbe osszenyalt a kalandomban resztvevo fiatalemberrel. Nem szoltam semmit. Ekozbe neki vege lett a hosszura nyult kapcsolatanak es lett egy kaland szeru valamije. A srac elutazot kulfoldre es neha beszelgettem vele kiderult h ezzen a heten jonn haza es irt nekem egy levelet h nem megyunk egyet vacsizni, nem mertem megirni a baranomnek mert tudtam, h nagyon varja haza. Erre ma ramkerdet h beszeltem az illetovel en meg megmondtam, h igen es h elhivot vacsizni erre o nekifog sirni h nem vagyok oszinte barat tenyleg igaza van?2012. okt. 10. 16:17
1/3 anonim válasza:
Ugyanolyanok vagytok mindketten. Van még kérdés?
2/3 Lelkiismereted válasza:
Szerintem ő se jobb nálad. Sőt, szerintem még rosszabb is. Szóval a helyében elgondolkodnék pár dolgon mielőtt kiakad, hogy te mennyire nem vagy jó barát.
3/3 anonim válasza:
Nincs igaza. Ő is ugyanilyen, sőt rosszabb módon viselkedett. Ráadásul megcsalta a szóban forgó srácot is, ne neki álljon feljebb. Mondd meg neki, hogy neki nincs jogalapja lerosszbarátozni, mert ő még rosszabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!