Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek van "igaza"? 24 hetes...

Kinek van "igaza"? 24 hetes vagyok. Voltunk másfél hete 4d-n ott azt mondták, hogy biztos fiú. Előtte a genetikain is és a dokim is azt mondta, hogy biztos lány. Ma is azt mondta az orvosom, hogy ő lánynak látja.

Figyelt kérdés
Csak azért érdekelne,mert lassan elkezdenénk vásárolgatni és nem tudom, hogy milyen színűeket vegyünk. Volt már valaki akinek a 4d tévedett?
2009. jan. 26. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Igazából nem a gép téved, hanem a doki, aki mögötte ül. Próbálj jó ultrahangos szakembert találni, az a klasszikus 2D-vel is szépen látja.
2009. jan. 26. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Kisruhákat meg ráérsz még venni, de egyébként a sárga, barna, fehér, zöld cuccok jók mindkét nemnek.
2009. jan. 26. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Valaki biztos téved, hogy melyik azt nem lehet azért egyértelműen eldönteni. Vegyél olyan színű (fehér, sárga, bézs, zöld stb)ruhákat amiket kisfiúk és kislányok is hordhatnak. Babakocsiból meg max. a határozott rózsaszínt kell kerülni.
2009. jan. 26. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem fog kiderülni szülésig, mert majd ezután takargatja magát a picikéd. Vásárolj be halvány kék, sárga, zöld, bézs, fehér stb. ruhákból. Nagyon édesek vannak amik mindkét nemnek kiválóan megfelelnek. Nekem kislányom lesz és alig van rózsaszín ruhája.
2009. jan. 26. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Te nem láttad a 4 D-n, hogy van e a lába között valami? Elvileg neked is látnod kellett.
2009. jan. 26. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Másfél hete volt a 4D-n. Ha fiú, akkor a herék még csak most szállnak le. Nem biztos, hogy ő be tudja azonosítani. A köldökzsinór sok esetben van útban, és azzal könnyen össze lehet téveszteni a kukit.

És akkor lesz biztos, hogy fiú e vagy lány, ha már a kezedben fogod. Sajna a dokik is tévedhetnek! Ha már nagyon szeretnél vásárolgatni, akkor én is azt ajánlanám, hogy semleges színű ruhácskákat vegyél. De még tényleg nem késtél. Ha nem akarsz mellé lőni. Akkor várj egy picit. Nézz utána, hogy ki a legjobb az uh-ban. Minden jót!

22 hetes kismami

2009. jan. 26. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül az orvost kell hibáztatni! Van mikor alig látszik a baba neme, mert olyan pozícióban van...

Arról meg tényleg nem az orvos tehet, ha a herék nincsenek leszállva és emiatt a kisfiút kislánynak nézik könnyen.

Egyelőre ne vásárolgass olyan ruhákat, amiket nem lehet mindkettőre ráadni. Ráérsz venni szülés után is színesebbeket.

2009. jan. 26. 13:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is ráérsz még ruhákat venni (ha feltételen rózsaszínű vagy kék ruhákat akarsz), vagy akkor vegyél tényleg semleges színűeket. Még ha az összes orvos, uh-s, genetikais azt mondja, biztos hogy ez lesz vagy az lesz, az akkor sem biztos. Nem egy olyan esetet hallottam, hogy mindenki váltig állította, hogy biztosan ilyen-olyan nemű lesz, aztán mikor megszületett, kiderült, hogy hoppá mégiscsak tévedtek. Sokszor a köldökzsinór is bekavar, a lányoknál sokkal nagyobb lehet a klitorisz, amit szintén sokszor el lehet nézni. Nem 100%!
2009. jan. 26. 14:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. jan. 26. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Ismerős sztoria:

1.: Kisfiú

2.: nem fiú két picike:)

3.: nem kettő, csak egy nagy lány.

Fia van:) és három doki nézte meg:)

Ruhákat szerintem semlegeset vegyél, pláne ha most rózsaszínre költöd minden pénzed, kislány, de a tesó kisfiú, esetleg két éven belül? Akkor arra is új ruhákat kell venni... (én személy szerint hülyeségnek tartom, hogy nemenként színezett ruhákat vegyünk fiúnak kéket, lánynak rózsaszínt...)

2009. jan. 26. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!