Kinek van "igaza"? 24 hetes vagyok. Voltunk másfél hete 4d-n ott azt mondták, hogy biztos fiú. Előtte a genetikain is és a dokim is azt mondta, hogy biztos lány. Ma is azt mondta az orvosom, hogy ő lánynak látja.
Másfél hete volt a 4D-n. Ha fiú, akkor a herék még csak most szállnak le. Nem biztos, hogy ő be tudja azonosítani. A köldökzsinór sok esetben van útban, és azzal könnyen össze lehet téveszteni a kukit.
És akkor lesz biztos, hogy fiú e vagy lány, ha már a kezedben fogod. Sajna a dokik is tévedhetnek! Ha már nagyon szeretnél vásárolgatni, akkor én is azt ajánlanám, hogy semleges színű ruhácskákat vegyél. De még tényleg nem késtél. Ha nem akarsz mellé lőni. Akkor várj egy picit. Nézz utána, hogy ki a legjobb az uh-ban. Minden jót!
22 hetes kismami
Nem feltétlenül az orvost kell hibáztatni! Van mikor alig látszik a baba neme, mert olyan pozícióban van...
Arról meg tényleg nem az orvos tehet, ha a herék nincsenek leszállva és emiatt a kisfiút kislánynak nézik könnyen.
Egyelőre ne vásárolgass olyan ruhákat, amiket nem lehet mindkettőre ráadni. Ráérsz venni szülés után is színesebbeket.
Ismerős sztoria:
1.: Kisfiú
2.: nem fiú két picike:)
3.: nem kettő, csak egy nagy lány.
Fia van:) és három doki nézte meg:)
Ruhákat szerintem semlegeset vegyél, pláne ha most rózsaszínre költöd minden pénzed, kislány, de a tesó kisfiú, esetleg két éven belül? Akkor arra is új ruhákat kell venni... (én személy szerint hülyeségnek tartom, hogy nemenként színezett ruhákat vegyünk fiúnak kéket, lánynak rózsaszínt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!