Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval 28 éves vagyok és tetszik egy 16 éves lány aki érettebb a a koránál, vélemények?
Miért pontozzátok le azokat, akik írják, hogy nekik korkülönbséggel is bejött az élet?
Nem fér bele az életetek szabályzatába? "Max. 5 év, az is a férfi javára, mert le kell gyártani pár gyereket, és a falu mit szólna."
#42 - na ya, azért mert "szabályzatokban" gondolkodnak... szerencsére a világ azért sokkal sokszínűbb, mint ahogy itt a konzervatív erkölcs lángpallosával hadonászók próbálják elhitetni...
Úgyhogy Kérdező, szerintem ismerkedjetek nyugodtan, tiszteletben tartva a lány életkori sajátosságait természetesen...
Szerintem nincs olyan, hogy egy 16 éves érettebb a koránál. Persze mind azt hiszi magáról, én is azt hittem. De az ilyen esetekben inkább arról van szó, hogy a fiú éretlenebb.
Egy tizenéves lányt az vonz az idősebb fiúban, hogy az már felnőtt életet él (és minden tini szeretne felnőtt lenni), csábító az önállóság, az, hogy te már dolgozol, pénzt keresel, kocsid van esetleg, te döntöd el, hová mész, stb. Nem azt mondom ezzel, hogy anyagias a lány (ez pont nem az az eset, mint amikor egy 25 éves jár egy negyvenessel), de azokat a tulajdonságokat keresi benned, amik őbenne még nincsenek meg. Szerintem a lány részéről valamennyire normális, hogy te jössz be neki, az azonban fura, hogy neked ennyi idősen egy ilyen fiatal lány tetszik. Ennyire kicsi az önbizalmad, vagy kevés sikered volt a huszonéveseknél?
ez egy kicsit már húzós. nem vagytok egy életszakaszban. a lánynak most kezdődik minden, ami a felnőtt léthez kapcsolható, te meg már jó esetben túl vagy a féktelen korszakon, a nagy bulikon, nagy hülyeségeken.
18 évesen 25 éves barátom volt, néha azt éreztem, hogy én vagyok az idősebb :) anyám sosem tiltotta, mellette rendesen tanultam, a szexet sem siettük el. senki nem nézett ránk szúrós szemmel, mert nem úgy tűnt, mintha a saját apámmal smárolnék.
elnézve a mai 16 éveseket (akik ugye érettebbek a koruknál. hahaha...), nem tudom mit eszel rajta, de sztem veled is gond van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!