Karcsi18 kérdése:
Van egy lány aki nagyon tetszik és egyszer átjött hozzák vacsorázni. Aztán mikor beszélgetésre került a szó én nem bírtam beszélni mert féltem hogy nem szeret és hogy hülyeséget mondok. Ilyenkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
12 éves fiú vagyok
és még 1 kérdés:
Ha találkozom egy lánnyal és tetszik nekem nem merem megszólítani mert félek hogy nem tetszem neki.
Ilyenkor mit tegyek??
2012. júl. 2. 14:23
1/5 anonim válasza:
Gondolom, jársz iskolába. Ott hogyan szólítod meg a lányokat? Hasonlóképp kell odahaza is. A lány mennyi idős volt? Ha hozzád hasonlókorú, akkor hívd ki játszani.
Még gyerek vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
hé azért nem vagyok már olyan kis gyerek aki kihív bújócskázni egy lányt.
inkább arra gondoltam hogy leülünk egy padra és jobban megismerjük egymást.
szerinted ez jó ötlet?
2012. júl. 3. 08:44
3/5 anonim válasza:
Bármi lehet jó ötlet csak légy önmagad! Kérdezgesd a lányt, próbáld meg megismerni, mit szeret csinálni, mi a hobbija...találj ki valami közös programot, akármit. És ha nem tetszel neki? Na puff neki, nem szerethet mindenki mindenkit, majd jön egy másik lány... :)
4/5 anonim válasza:
írtam privátban, hátha tudok segíteni..
5/5 anonim válasza:
BESZÉLGETÉSRE KERÜLT SZÓ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!