Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hamar ellaposodott a kapcsolat?
A párommal kb másfél hónapja vagyunk együtt, és úgy élünk mint a nyugdíjasok...szombat este otthon ülünk és lessük a tvt. Nem élünk még együtt, csak hétvégente talizunk, és nekem előző kapcsolatomból van egy gyerekem, viszont ez megoldható lenne, hogy anyukám vigyázzon rá, amíg kicsit kimozdulunk....., de semmi. Páromnak mondom, hogy menjük vhova, válasz: ok, de hova? Találjam ki én.... jó, de én meg nem akarom annyira erőltetni, mert itt a környéken semmi nincs, messzebb menni meg nem olcsó mutatság. Erre is gondoltam, h talán emiatt nem akar menni, hogy nemrég elvesztette az állását és nincs pénze....de akkor a haverjával mért tud elmenni biliárdozni??? -.-
Nem tudom mivan... :/
25,L
Mikor kérdezi hogy hova, fess fel ötleteket...
Nem mondom, hogy neked kéne, de ha már ő nem tudja, akkor próbáld meg, nem erőltetés ez. Ha nem javul a dolog rossz lehet a vége.
Kézen fogva séta közben beszélgetés, viccelődés, az ingyen van.
Nekünk 18 év után, 2 gyerek mellett is mozgalmasabbak a hétvégéink.
Változtassatok, mert ez így uncsi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!