Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy azt éreztétek a párotokkal, hogy ellaposodott a kapcsolat és már nem volt kedvetek vele találkozni sem?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt, de minden nap találkoztunk, ill. olyan 12 órákat ( ha nem többet ) együtt is voltunk. Lassan minden apró hibát megtalálok benne és egyre jobban kezdem " nem szeretni " a helyzetet.. Kevesebbet szeretnék vele találkozni.Már az a zavaró tényező, hogy láttam sírni, túl gyengének látom ( érzelmileg ). Tudom tudom az a baj, hogy az ember 1más szemében még a szálkát is észre veszi, de a sajátjában még a gerendát sem. Itt az a szitu, hogy én észreveszem a hibáimat, de benne egyre többet találok, pedig az elején tökéletes volt.. Jött az a bizonyos rózsaszín köd és tartott kb. egy hónapig, azóta egyre jobban ellaposodik a dolog. Nem értem, hogy van ez, ha valakinek van jótanácsa, vagy egy ezzel kapcsolatos ( hasonló ) sztorija azt megkérném, hogy írja le :)

Sokat segítenétek, mert elég tehetetlen vagyok.

2010. aug. 25. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jön az, hogy leülnek és aki már nem szerelmes kiböki hogy: úgy érzem már nem úgy szeretlek és itt a vége. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Nem illetek össze gondolom én. A másiknak ha szeret nagyon fog fájni, de utána rájön, hogy a másik helyesen cselekedett. Eddig kétszer játszották ezt el velem, én ezt tudom mondani...
2010. aug. 25. 21:31
 2/6 A kérdező kommentje:
De ott a probléma, hogy ez ilyen.. Hirtelen jött érzés, szóval egyik nap halálosan szerelmes vagyok, másik nap meg nélküle akarok lenni. Nem lehet, hogy csak idő kérdése és minden megváltozik?
2010. aug. 25. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk így kezdődött... Egyik nap nagyon aranyos volt, éreztem, hogy szeret, másnap meg se fogta a kezem, semmit nem csinált. Majd egyre több nap lett mikor nem fogta meg magától a kezem, és egyszer fogta magát, elmondta hogy érez és ennyi volt. De azért ha szeretnéd várj még, hátha az idő megváltoztatja a dolgokat, én mindig az időben bízom. Sok sikert.
2010. aug. 26. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Túl sokat találkoztok. A kezdők hibája ez, amibe beleestél. (Hogy ki kezdő, független kortól, kapcsolatok számától.) Miért baj, ha sír egy férfi? Az a férfias. Ja és szeritnem nem vagy tisztában a hibáiddal. Olyan nincs, hogy valaki tud az összes hibájáról. Nőlj fel!
2010. aug. 28. 10:31
 5/6 anonim válasza:
itt nem feltétlenül az a kérdés h kinek mennyi hibája van és észreveszi e. mindenkinek vannak kisebbek, nagyobbak, ezeket egy jólműködö párkapcsolatban lehet csiszolni, változtatni mangunkon, elfogadni a másikat. én lassan 4 éve élek együtt a párommal és bizony vannak olyanok amiket könnyeb de vannak amiket nehezebb elviselni, és fordítva is, neki is van ilyen velem kapcsolatban. ez normális. de ha ezeket egyetlen hónap után már nem bírjuk elviselni és minden apróság is óriásinak tünik a szemünkben akkor ez nem párkapcsolat, csupán egy rövid nyári románc, fellángolás, ennyi. minél hosszabb ideig vagyunk együtt valakivel annál több hibájára jövünk rá, ez így természetes. itt arról van szó, hogy te már unod a pasit és ezért idegesítenek valószínüleg még az apróbb hibái is. ha már 1 hónap után így érzel semmi értelme folytatni. sok szerencsét :)
2010. aug. 28. 10:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is voltam már hasonló helyzetben!

Megismerkedtem az illetővel,az elején jó volt a kapcsolatunk, aztán már elkezdtek változni a dolgok.

Eleinte csak egy-két dolog zavart benne,volt pár tulajdonsága,megnyilvánulása,ami nem tetszett nekem.

Majd már egy idő után csak a hibáit vettem észre.

Én tudom hogy ez anno miért volt így.

Nem voltam szerelmes a páromba.

Sajnos nehéz az ilyen.

A szerelem arról szól, hogy elfogadod a párodat,az összes hibáival együtt, és megtanulsz együtt élni ezekkel.

Valószínű h te sem vagy szerelmes.

2010. aug. 28. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!