Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott kapcsolat?
Figyelt kérdés
A barátom kollégiumban lakik,így csak hétvégén találkozunk. 1 éve már együttvagyunk,és az utóbbi időben keres ugyan,de nem valami sokat,és nem olyan aranyos,mint régen. A megszokás miatt van? Biztosan tudom,hogy nem csalna/t meg. Régebben iszonyat aranyos dolgokat tett értem. Próbáltam vele beszélni,dehát nem nagyon látok változást és mikor ilyen velem,nem is vagyok valami boldog ebben a kapcsolatban. Ellaposodott a kapcsolatunk? Mit tehetnék,hogy visszahozzam a régi szép időket? Én ugyanolyan aranyos vagyok,mint az elején:(
18/L
2009. szept. 20. 21:46
1/3 anonim válasza:
Nálunk dettó ugyanez van. Egy éve vagyunk együtt, ő kollégista, hétvégén mindig találkozunk.. Én is néha úgy érzem, nem olyan már mint az elején. És már kezdtem rosszul érezni magam, ezért konkrétan rákérdeztem hogy van e valami baja velem vagy megunta ezt az egészet, vagy mi is van. És így próbáltam neki finoman meg ilyen "aranyosan" elmondani, hogy régebben mindig annyit kedveskedett nekem, meg hozott mindig virágot meg mindig becézgetett, meg többet mondta h szeret meg h úgy érzem néha, hogy egyáltalán nem is hiányzok neki egész héten amikor koleszben van. Akkor így elgondolkodott és mondta hogy ez nem így van, meg h ő ugyanúgy szeret meg stb.. Na gondoltam, majd meglátom..és azóta tényleg jobban odafigyel rám meg olyan kis kedves mint az elején:) Szóval én azt gondolom az lehetett nálunk a baj (lehet h nálatok is) h már benne volt egy biztos kapcsolatban és úgy gondolta h már nem kell érte annyit tenni, mint a legelején, amikor ugye azon voltunk h megmaradjunk egymás mellett meg stb. Szerintem te is kérdezz rá, és akkor ezt nyugodtan normálisan meg tudjátok beszélni. 16/L
2/3 A kérdező kommentje:
Hát beszéltem vele tök normálisan,de nem veszek észre változást.
2009. szept. 20. 23:05
3/3 anonim válasza:
Hello!Őszinte leszek,én 30feletti vagyok,úgyhogy tudom mi a dörgés.Hát sajnos nagy az esély rá,hogy téged nem szeret már ez a srác.Ha fontos neked,ilyeszd meg,és akkor te magad is rájössz,hogy mit érez irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!