Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25+ szűz embereknek van esélyük a boldogságra vagy Ők csak az evolúció hulladékai?
Mindenkinek van esélye a boldogságra.
Ez az evolúció hulladékai szöveg pedig elég tré, magadat minősíted vele.
Nem a szüzességtől függ a boldogság, sem a gyakori szextől. A boldogságnak belülről kell jönnie. Lehet az is boldog, aki soha nem veszti el a szüzességét.
Csak ma fontosabbnak tartják a szexualitást annál, amennyire valóban fontos.
Sosem tudhatod, hány évesen lesz szerencséd:).
Az én barátom éppen a 25. szülinapjára vitt először haza, előtte 7!! évig nem volt barátnője, és természetesen szűz is volt.
De azóta 8 hónapja boldog velem:).
Tanulság: csak az a hulladék, aki annak gondolja magát.
Evolúció hulladékai a gyilkosok, a perverzek és a pedofilok.
A szüzesség nem mérce, fel kéne nőnöd és 25+ évesen ezt megérteni. Látom eddig nem sikerült.
9. válaszolónak
25+ évesen elég komoly lelki gondokat tud okozni az, hogy nem szexelt még, ezt aki nem élte át nem is értheti meg, így én sem, de azért bele tudok gondolni. nem csak a szex hiánya a baj, hanem az, hogy az ilyen ember sztem őrlődik azon, hogy miért nem talál nőt aki testileg is akarna valamit tőle. szval nem kell senkit lenézni, a kérdezőnek meg lehet h kicsi a baráti köre/akármi más miatt nem akadt még össze a megfelelő nővel. persze ezt ennyiből nem tudni pont azért sem kell téves dolgokat levonni. na és az is lehet h csak kamu kérdés ami nem ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!