Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ha egy lány szűz, jobb ha a pasi már nem, vagy ez nem számít?

Figyelt kérdés
Persze nem eszerint választ párt az ember, de ha így nézzük, jobb ha egy tapasztalt pasival csináljuk az elsőt mi lányok, vagy az a jobb, ha a pasi se csinálta még? Mit gondoltok?
2012. szept. 2. 00:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy azzal csináld akit szeretsz és megbízol benne... totál mindegy, hogy szűz e vagy sem.
2012. szept. 2. 00:14
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az jobb ha a lány szüz egy tapasztaltabb pasi sokkal jobb és jobban oda is tud figyelni.
 3/17 Cicuskaaa123 ***** válasza:
84%
Szerintem mindegy :)
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Ez csak akkor számít, ha soha életedben nem akarsz komoly kapcsolatot.
2012. szept. 2. 00:15
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

Annyira utálom az ilyen kérdéseket. És akkor mi van ha a pasi szűz? Tapasztalt csajnak nem kell, mert szűz és biztos valami baj van vele, szűz csajnak meg nem kell mert szűz, és tapasztaltat akar?

Ne is haragudjatok lányok, de elég buta felfogása van a nagyobb részeteknek.

2012. szept. 2. 00:16
 6/17 A kérdező kommentje:
Én ezt nem úgy értettem. Természetesen nem számít nálam sem, hogy szűz-e vagy nem, ha szeretem. De csak megkérdeztem, hogy vajon jobb-e, ha a fiú már ért valamennyire a dologhoz, vagy sem. Nem kell rögtön nekiugrani a kérdésemnek, puszta kíváncsiság :)
2012. szept. 2. 00:18
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

Tudod egy lány -meglepő módon- csak egyszer veszíti eél a szüzességét.

Kizárásos alapon vagy szűzzel, vagy nem szűzzel.

Mégis honnan a büdös francból lenne összehasonlítási alapja?

2012. szept. 2. 00:21
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Sok pasi hiába nem szűz ugyan olyan nyomorék az ágyban mintha az lenne.
2012. szept. 2. 00:24
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Ehhez nem kell kifejezetten "érteni" - úgyhogy szerintem marhaság. Ha két ember kellőképp vonzódik egymáshoz, minden jön magától.
2012. szept. 2. 00:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg egyénfüggő, de talán nem hátrány, ha nem először lát p*nát életében.
2012. szept. 2. 00:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!