Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy hiányzik az exem, normális ez?
10 hónapja párkapcsolatban élek, nagyon szeret engem, én is őt, vele el tudom képzelni a jövőmet is, viszont..
Az utolsó exem egyben az első szerelmem is (3x jöttünk össze újra), ő olyan folyton bolond volt, tehát mindig elviccelt mindent, ő ténylegesen a lelki társam volt. A mostani párom is az, de nem annyira, mint ő.. Meg se kellett szólalnunk, értettük a másikat, a mostanival meg néha nem is értjük, amit a másik mond..
Különben 1,5 éve nem is láttam az exemet, viszont napok óta csak ő jár az eszembe, annyira hiányzik.. Nem jönnék vele össze újra, de olyan jó lenne, ha megint az életem része lenne...
Szerintetek normális amit érzek? Mit kéne tennem? Nem akarom eldobni a mostani párkapcsolatomat, de tényleg eszméletlenül hiányzik.. Nem a vele való párkapcsolat, hanem maga az ember...
Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak épp egy 16 évvel idősebb pasiba vagyok belehabarodva. Remélhetőleg sikerül úgy túllépnem mint neked.
Mondd, azóta megtaláltad a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!