Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy hiányzik az exem, normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy hiányzik az exem, normális ez?

Figyelt kérdés

10 hónapja párkapcsolatban élek, nagyon szeret engem, én is őt, vele el tudom képzelni a jövőmet is, viszont..

Az utolsó exem egyben az első szerelmem is (3x jöttünk össze újra), ő olyan folyton bolond volt, tehát mindig elviccelt mindent, ő ténylegesen a lelki társam volt. A mostani párom is az, de nem annyira, mint ő.. Meg se kellett szólalnunk, értettük a másikat, a mostanival meg néha nem is értjük, amit a másik mond..

Különben 1,5 éve nem is láttam az exemet, viszont napok óta csak ő jár az eszembe, annyira hiányzik.. Nem jönnék vele össze újra, de olyan jó lenne, ha megint az életem része lenne...

Szerintetek normális amit érzek? Mit kéne tennem? Nem akarom eldobni a mostani párkapcsolatomat, de tényleg eszméletlenül hiányzik.. Nem a vele való párkapcsolat, hanem maga az ember...

2012. okt. 4. 19:54
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Végül mi történt?
2016. nov. 15. 23:48
 32/33 anonim ***** válasza:
Amikor olvastam, úgyéreztem mintha az életem írnád le minden pontban. Azt hiszem akikkel jól kijövünk mindig unalmasabbak lesznek számunkra, pont azért. De az most hatalmas erőt adott, hogy leírtad, hogy már nem vele akarsz komolyat. Ezek szerint nekem is sikerül majd végre túllépnem..Sokszor azt hittem ez megtörtént, de remélem ez nem átmeneti lesz egyikünknél sem.
2017. jan. 20. 01:30
 33/33 anonim válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak épp egy 16 évvel idősebb pasiba vagyok belehabarodva. Remélhetőleg sikerül úgy túllépnem mint neked.

Mondd, azóta megtaláltad a párod?

2018. nov. 2. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!