Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire hiányzik a Párom?
Nagyon szerelmes vagyok! Volt több hosszú párkapcsolatom is ez előtt, de senkit nem szerettem igazán szerelemmel..Aggódtam is, hogy "úristen, én nem tudok senkit se szeretni? Nem vagyok képes a szerelemre?" Ahha..most megkaptam :D Lassan 1 éve vagyok együtt a mostani Párommal, akibe első látásra beleszerettem, és ő is belém:)) Szóval tényleg minden happy, tényleg.
Csak egy bibi van: Távkapcsolat! Hetente 1-2 napot tudunk együtt lenni, de sajna van olyan amikor 1-1 hétvége kimarad és akkor 2 hétig nem látom. Tudom, vannak olyan párok, akik hónapokig nem látják a másikat. Én ezt nem is értem..Le a kalappal a kitartásukért!!
Na de az én gondom: Minden percben vele lennék legszívesebben és napról napra egyre jobban szeretem! Most 2 hétig nem láttam, és komolyan kezdtem megőrülni a hiányától, szomorú vagyok, sírni tudnék minden percben, meg akarom ölelni, csókolni, ilyen gondolatok voltak a fejemben. Viszont most 2 hét után egy csodás hétvégét töltöttünk most együtt :) Amikor vele vagyok, minden szép:) Csak aztán az véget ér és kezdődik újra a szokásos mókuskerék és hiába a csodás hétvége; ugyanezt érzem, mint előtte: nagyon hiányzik. Irigylem a kollégáit, hogy mindennap láthatják Őt és hallhatják a hangját:) :D Eddig legalább 1 nap találka is úgymond feltöltött érzelmileg.
Neki is hiányzom nagyon, de ő pasi és nem érzelmeskedik annyit.. Én amit érzek azt már betegesnek gondolom.. Annyira szükségem van rá, mint a levegőre. De valahogy el kéne fojtanom magamban, mert tönkre teszem magam meg a kapcsolatot is :/ Azt meg nem akarom!!!!!
Sajnos én nem dolgozom, munkanélküli vagyok, ezért is foglalkozom többet a bajaimmal, többet gondolkodom :S És az, hogy összeköltözzünk tervben van ugyan, de még nagyon sokára lesz, főleg ahogy a mostani helyzet áll (engem tekintve anyagilag)
Mindennap viszonylag elég sokat beszélünk FB-n, néha teló, de hát az nem olyan. Egy FB profilhoz nem tudok odabújni esténként :)
Szóval mit csináljak, hogy ne fájjon ennyire a hiánya?
Akármit csinálok, akárkivel beszélek mindig ott motoszkál a fejemben, hogy ő vajon mit csinálhat most, kivel beszélhet? stb.
Egyébként féltékeny nem vagyok senkire! Max. irigy, hogy ők vele vannak, én meg nem :)
Elvesztegetett, feleslegesen leélt időnek érzem, amit nélküle töltök és most hogy végre megtapasztaltam a szerelmet, ki is szeretném élni! Teljesen új érzés ez a számomra :D
Bocs, ha kicsit keszekusza lett, úgy írtam le a gondolataimat, ahogy épp eszembe jutottak, de a lényeg szerintem kivehető.
22/L
Köszönöm a válaszokat!! :) Ennek nagyon örülök, hogy akkor nem vagyok beteges tényleg :) Csak én eddig ilyet soha senki iránt nem éreztem, teljesen új és igyekszem azért nem rá akaszkodni (bár mindig mondja, hogy hagyjam ezzel a hülyeséggel). Sajna minden barátom dolgozik vagy tanul vagy barátnőzik/pasizik..
Kedves Utolsó Válaszoló: Én már szereztem egy OKJ-s bizit. Most éppen a munkaügyin keresztül próbálok meg valamit szervezni, de bennük meg nem bízok (hogy találnak/ajánlanak nekem bármit is..) De ha tudsz így is ingyenes tanfolyamot, privibe megírnád? Köszönöm:)
Most úgy örülök ezeknek a válaszoknak, hogy normális amit érzek:)))
Szia!
Régi kérdés ugyan, de most ilyeneket olvasgatok, mert annyira átérzem :D
Ma ment el tőlem a párom és ilyenkor borzalmas a hiány bennem. Távkapcsolatban vagyunk, több órányi útra egymástól. Egyetemen ugyan ott tanulok mellette, de most nyár van, itt volt ez az egész karantén szóval kemény idők ezek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!