Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy az exemnek csak az emlékét szeretem, és azért hiányzik mert a párom nem olyan domináns mint ő volt?
Én 10 éve álmodom az exemmel (szintén dominánsabb mint a jelenlegi párom, de nem emiatt van). Szerintem olyan dolgokról álmodunk, amik foglalkoztatnak minket - akár tudat alatt is. Ilyenkor az ex nem feltétlenül őt magát jelenti, lehet akár egy szimbólum is (szerelem, dominancia, múlt, bármi).
Sajnos a mai világban a közösségi oldalaknak köszönhetően jóval nehezebb túllépni. Nekem legalábbis nem segít ezen, hogy nap mint nap látom, hogy hogy él, mit csinál.
Ugyan így vagyok, mint te.Az exem jóval dominánsabb volt, mint a mostani párom.Ha lehet így fogalmazni emelett egy igazi szívtipró bunkó.... mégis szerettem.Amikor szakítottunk hónapokig padlón voltam.Azt hiszem magába a szerelembe voltam szerelmes nem belé, csak rá vetítettem ki.Tudtam végig, hogy nem jó ő nekem, mégsem érdekelt semmi más, csak ő..
A mostani párom meg egyszerűen elképsztő.Minden téren a maximumot nyújta és megbízható is. de nekem mégis nagyon sokszor eszembe jut az ex ( álmodni is szoktam vele)... pedig a mostaninak a lába nyomába sem érhet mind párkapcsolatilag, mind emberileg...
Másodiknak: lehet, hogy most megőrjít, de legalább nem fog sokáig tartani. "Out of sight, out of mind."
Az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!