Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns típusú csajok, ti mit vártok el a párotoktól?
van egy domináns természetű párom.. nos mit is vár el..
(19L)
- legyek mindig, mindenben magabiztos
- ha vita van neki adjak igazat
- ha valami baja van, vidítsam fel, tereljem el a gondolatait
- ha hülye voltam kérjek bocsánatot
- ha hiba van bennem változtassak mindenképp. olyan opció nincs, hogy "én ilyen vagyok, szokd meg".
- ha ő hülye volt ne hányjam a szemére 1-nél többször
- ha nekem van igazam akkor is adjak kisebb vita után ő neki igazat majd amikor rájön, hogy tényleg nekem volt igazam akkor egy mosollyal és egy bocsival el van intézve.
- ha szeretne valamit azt ne felejtsem el és teljesítsem mihamarabb
- legyek férfi, irányítsam őt, de ne túlságosan.
- szeressem őt, legyen számomra fontos és ezt mutassam is ki.
- tiszteljem őt
- legyek megbocsájtó
- ne legyek haragtartó
na így hirtelen ennyi..
ha ezeket betartom egész jól kijövünk:D
és én is megkapom azt amire vágyom:)
egy lány aki teljesíti a piszkos vágyaimat, kérésemre "ugrik" és irányít, fenyít, szeret engem stb.
23/f
Dominancia= önzés :)
Úgy gondolom ha egy kapcsolatban valaki domináns, ott már nincs harmónia, nincs egyenlőség, nincs boldogság!!!
Ha egy leányzó domináns akkor olyan srácot talál magának aki "papucs"( def: anyja mellett nevelkedett aki birtokolta őt, és irányította, fater sehol vagy ő is papucs..), mert egy domináns egyed mellett nem képes megmaradni.
u.i.: Gyakorlatilag a legtöbb srác szenved ettől, amelyik elsőre nem, abból is idővel kijöhet a leányzó ügyeskedése folytán.
Attól függ ki mennyire domináns van akinek papucs kell nekem soha nem kéne. Elég határozottnak, magabiztosnak és nagyszájúnak tartanak, de hogy domináns lennék e? Nem tudom igazán. Amit viszont elvárok.
-ha szükségem van rád legyél ott (persze bizonyos kereteken belül)
-ha vitázunk ne csak én vitázzak mert az nem vita
-ha össze veszünk ismerd be ha hülye voltál így én is beismerem
-te is mondd meg mi a baj velem, ne csak én a te hibáidat, ilyen esetben valószínű megsértődök, de aztán rájövök hogy nem lehetek tökéletes
-másokkal szemben is legyél határozott, tudd, hogy mit akarsz ahogy én is tudom, ezt valahogy majd össze egyeztetjük
-ha kell védj meg hiába tudod, hogy elég nagy a szám ahhoz hogy egyedül is megoldjam
-szeress és én legyek az első és a legfontosabb mert nekem is te vagy
Azt hiszem ennyit várok meg persze még sok apróság ja és főleg, hogy a páromnak is legyenek elvárásai velem szemben.
Domináns típusú csajnak domináns típusú pasi a jó, aki mellett nőnek érezheti magát.
"A nő győzelme, ha megadhatja magát."
(Most nem a hisztis, akaratos, elkényeztetett, nagyszájú libákról beszélek.)
Én lány vagyok és domináns jellemnek tartom magam és a barátom is dominának mond néha. Igyekszem ezt a tulajdonságomat a hétköznap visszafojtani, kompenzálni max mértékben. Az egyetlen helyzet ahol (a barátom örömére) szabadjára engedem magam az a szex.
Egyébként jópár tulajdonság van amiben sztem átlagon felüli az elvárásom:
maximális megbízhatóság
maximális tisztelet, odafigyelés.
kényeztessen amennyit csak tud, és ne várjon el cserébe semmit :) (ez persze így röviden hülyeség. ezt várnátok egy domináns nőcitöl. a valóság az, hogy nem szeretem ha az emberek elvárnak, követelnek tőlem dolgokat. de mivel én úgy érzem, és mert szeretem őt, mindent megadok neki, amit csak lehet/tudok)
ne erőltesse rám a dolgait. általában közösen mindig mindenben meg tudunk egyezni, de nagyon szabad szellem vagyok ezért ha vmit nagyon erőltetnek rögtön védekező v támadó módba kapcsolok
néha jó, ha én diktálok. ez nem elvárás, de egyszer-egyszer élvezettel tölt el, ha megcsinálja szó nélkül amit kérek. persze ez nem elvárás, csak egy kis plusz. és igyekezem ritkán csinálni, mint ahogy a barátomat se leht cska úgy ugráltatni. néha kedvességből meg teszi, de olyankor cserébe éntőlem is kap valamit. nem akarom h az én javamra billenjen a mérleg.
na de a legfontosabb: mindezek mellett képes legyen férfi lenni, semmiképp se papucs, tudjon dönteni ha kell, legyen önálló, legyen velem szemben erős, de ha vmiben nekem van igazam, akkor férfiasan vállalja a hibáját és ne nyafogjon mint egy ovis.
úgyhogy átlagon felüliek az elvárásaim és nagyon örülök h mégis találtam vkit aki mindenben megfelel nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!