Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden vágyam egy olyan domináns barátnő aki teljes mértékben uralkodna rajtam. Nehéz ilyen lányt találni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 21:48
2/9 Kpecér válasza:
Papucs... nem nem nehéz 1ből van 1 akit ajánlok AZ ANYÁD
3/9 anonim válasza:
Szerintem hosszútávon annyira nem élveznéd.Könnyen találsz ilyet bármelyik elkényesztetett tizenéves tinilány személyében.
5/9 anonim válasza:
ÁÁÁÁ szerintem itt nem az elkényeztetésen van a hangsúly, az hogy valaki hajlamos-e a dominanciára az nem attól függ hogy mennyi pénze van meg hogy mennyire van elkényeztetve.
És attól hogy ilyen csajra vágysz még nem vagy papucs, és nagyon izgalmas kapcsolatban lenni egy ilyen stílusú csajjal, persze csak akkor ha néha szembe is tudsz vele szállni :D ..na az rendesen felrázza őket!!!!
Igen is lehet találni!
Exem pont ilyen volt.
6/9 Hailey13 válasza:
olyan akarsz aki uralkodni akar rajtad? TE CSAK NE AKARJ SEMMIT! EZÉRT ESTE BÜNTETÉST KAPSZ!
7/9 anonim válasza:
Nem tudom melyik lány szeretne ilyen fiút... A lányok többségében szeretik ha a férfi a domináns és biztonságot nyújt felettük. De sok sikert a keresgéléshez! Biztos találsz valami domináns nőstényállatot :DDDD :P
8/9 anonim válasza:
játékból kipróbálnám, de egy ilyen sráccal nem lennék együtt, nem tudnék bele szerelmes lenni vagy ilyesmi... tudok dominálni élvezem is, játékból... de a valódi érzelmeket egy domináns férfi váltja ki belőlem, aki mellett én válok engedelmes kis szolgalánnyá :)
22/L
9/9 anonim válasza:
sztem van ilyen.én pl gyűlölöm ha irányítani akar a párom.:@irányítsa azt aki engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!