Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Milyen ajandekot fogadtok el a parotoktol?
Figyelt kérdés
Ertekesebb dolgokra gondolok, vagyis olyanokra amik sok penzbe kerultek. Mi az az ajandek amit mar nem fogadnatok el? Esetleg meghatarozhatjatok h x Ft-ig elfogadnatok, azutan mar nem!2011. aug. 9. 11:10
1/13 anonim válasza:
ezüstből akármit, aranybol már nem.
2/13 anonim válasza:
Ha már egyszer megvette, akkor miért ne fogadnám el? Persze az más, ha tudom, hogy mit akar nekem venni és megpróbálom lebeszélni róla az ára miatt.
4/13 szamóca.. válasza:
amit még vissza tud vinni vagy fel tud használni azt nem.
nem vagyok egy ajándékpárti, sosem voltam érte oda, de gondolj bele.... a srác megvesz neked vmi jó drága sz*rt, te meg közlöd hogy áh, csinálj vele amit akarsz ezt nem fogadom el. rosszabb mintha elfogadnád.
5/13 anonim válasza:
A nagyon drága ajándékokat már nem szeretem,kaptam már tőle sok mindent, de mondtam neki h 10.000.ft fölé ne nagyon menjen. Ékszer jöhet egy szép ezüstlánc, vagy ruha, kaptam tőle már kisestélyit, meg hatalmas plüss macit. De mondom 10.000. ft fölé nme engedem. Az is sok. Mert ha ő úgy vásárol akkor én is, s annyira sokat nem keresek sajna.
6/13 Devil's Bride válasza:
Egy bakkancsot, vagy koncertjegyet, rekesz sört. De ezüst is jöhet... Nem igényelem a drága cuccokat...
7/13 anonim válasza:
én is ezüstöt elfogadok,aranyat nem.bár jobban szeretem (és óccóbb is) a saját kézzel készített műveket.akár ékszert is ;)
8/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Egy 5 honapos kapcsolat utan egy 80 000 Ft-os ekszert elfogadni? Szerintetek?
2011. aug. 9. 12:02
9/13 anonim válasza:
ékszert még elfogadnék ( ha szülinapom van vagy Karácsony..ilyesmi) de annak nem örülnék, ha mondjuk beakarna fizetni egy méregdrága utazásra..nem szeretek élősködni :)
amúgy 5 hónap után vette ezt a 80.000 Ft-os ékszert? mi okból kifolyólag? :))
10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ilyen "azert mert szeretlek" ajandek... se szulinap se karacsony, csak egy nap latott egy kutyat amint lepisilt egy fat es elgondolkodott, hogy o kutya igy jeloli meg azt amit az ovenek tart, parom elmondasa szerint igy akar ugymond "megjelolni"... Eleg idiotan hangzik, de most mit mondhatnek neki?
2011. aug. 9. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!