Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már külön a párotoktó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már külön a párotoktól? Ha igen mennyi időt? És miért döntötettek úgy külön váltok? Majd mi vezetett a kibéküléshez?

Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kicsivel kevesebb, mint másfél éve jártunk amikor szakítottunk. 1 hónapot voltunk külön . Túl sokat veszekedtünk, ráadásul apróságokon és a barátom megelégelte. Hát én nem bírtam túllépni, próbáltam győzködni, hogy próbáljuk újra de nem sikerült (igen, hallottam olyanról, hogy büszkeség). Aztán szükségem volt a segítségére egy nagyon fontos dologban, és tényleg nem volt bennem hátsó szándék... végül ez hozott minket újra össze, kezdetben el se akartam hinni, csak azt hittem, hogy megsajnált vagy vmi, de nem így volt. Ennek már 2 éve és ha mondhatom így, az az 1 hónap különlét csak a "hasznunkra" vált:) 18/L és 19/F
2011. okt. 1. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
anyáék nem tudom hány éve voltam már együtt, 5-6, amikor 10 hónapra szétmentek. a 10 hónap alatt semmit sem tudtak egymásról, de a 10. hónapban apa elment anyához, és közölte vele, hogy vagy a felesége lesz, és hozzáköltözik, vagy soha többé semmi :D
2011. okt. 3. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapja jártunk, de sajnos nem sikerült eldöntenie, hogy mit akar. illetve akart engem, viszont a szabadságról sem tudott lemondani. mondtam neki, hogy akkor ennyi volt, mert bár szerettem már akkor is, de így engem nagyon sokat bánt. utána egy hónapig szinte minden nap rámírt, de nagyon nem volt jó, mert nem tudtam elfelejteni és továbblépni. így aztán nem mentem fel msn-re többet, de a következő 1 hónapban sűrűn sms-eztünk, majd a hónap vége felé ismét msn. megbeszéltük, hogy mi volt, hogy volt, miért nem ment, majd megpróbáltuk megint. ennek volt másfél éve:) 21L 30F
2011. okt. 3. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!