Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki szerint hagyjam el de szeretem és nem akarjak megismerni?
Még nincs egy éves a párkapcsolatunk és a körülöttem levő emberek nem értenek engem és ez veszekedéseket szül
Ez ott kezdődött hogy az elején a barátaim megtalálták a párom egy párkereső alkalmazáson
Én tudtam róla hogy fent van kíváncsiságból de nem használja
Aztán idióta módján amikor veszekedes vagy nézeteltérés és mosolyszünet volt koztunk ezt elmondtam a barátnőimnek
Szerintük a párom hülyére vesz és egyikük azt mondta ha van akit lehet, kell is
Megbeszéltük a problémákat de emiatt ott tartok hogy amikor újabb ilyen van nem merem a barátoknak mondani
Szüleim azt mondták 25 évesen döntsem el én miknek hol szabok határt ok nem szólnak bele de azt is mondtak nem erőltetik hogy bemutassam elég amennyit eddig tudnak róla?
Magamra maradtam és most a párommal sem beszélünk

Ha más véleményt nem fogadsz el minek kérdeztél?
Ha bízol a pasidban minek érdekel más mit mond? Tudat alatt talán nem bízol benne, mert ahogy mentegeted elég árulkodó.
Gondolkodj logikusan. Kiváncsi volt oké megnézte. Akkor miért nem törölte magát, ha veled van?

Mindenki kíváncsiságból van fenn a társkereső oldalakon: arra kíváncsiak, hogy kit találnának maguknak, milyen a "felhozatal". Ő is erre kíváncsi, ha talál jobbat, akkor lép.
A szüleid és a barátaid szerintem ezt már elég jól látják és nem kérnek belőle, hogy nekik panaszkodj valakiről újra és újra, ha a tanácsaikat (hagyd el) nem követed.
Soha nem ér annyit egy párkapcsolat, hogy magadra maradj család és barátok nélkül, ezen gondolkozz már el!

Ha veled tervez, nem kíváncsiskodik semmiféle társkeresőn, ebben biztos lehetsz.
De ha nem akarsz a komplett környezetedre megsértődni - nyilván mindenki hülye, nem te mész szembe az autópályán - akkor ne vond be őket és ne mesélj nekik a viselt dolgairól.

A 3#-van adott reakciód kritikán aluli.
Sok szerencsét a kíváncsi társkeresős barátoddal, agresszív kismalac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!