Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a volt feleségéhez hasonlítgatva próbál megismerni, az mindenképp negatív?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik, mintha érdeklődne irántam. Gyakran keresi a "kifogásokat" csak azért, hogy pár szót válthassunk. Fényezi magát előttem, közben próbál minél többet megtudni rólam. Egyik ilyen alkalommal vettem észre, hogy amikor magamról meséltem, az volt a reakciója, hogy a volt feleségét emlegette. Nem tudom, mire vélni. Van egy közös gyerekük, tartják egymással a kapcsolatot. Eleinte szidta a feleségét, most viszont hasonlítgat minket. Mire véljem?2016. jún. 24. 23:04
1/4 anonim válasza:
Tizenakárhány évnyi kapcsolattal (házassággal) a hátam mögött óhatatlanul összehasonlítom az új párom az exemmel. Szerencsére mindig jól jön ki az összehasonlításból.
2/4 A kérdező kommentje:
Gyakran kérdez a szerelmi életemről, hogy van-e valakim. Csak feltűnt, hogy gyakran emlegeti az exét, de ezt betudom annak, hogy friss a szakítás, meg ugye a gyerkőc összeköti őket egy életre, mégha el is váltak útjaik. Érdeklődést mutat felém, de nem tudom hova tenni a hasonlítgatást.
2016. jún. 24. 23:08
3/4 anonim válasza:
Ó mert te nem hasonlítottad még össze volt barátaidat ugye?
:)
Gondolom észreveszi hogy te jobb vagy bizonyos dolgokban mint az exe és ezt dicséretnek szánja te mafla.
4/4 A kérdező kommentje:
Előfordul az emberrel, hogy összehasonlít embereket, dolgokat. Viszont egyáltalán nem tudtam leszűrni, hogy most ebből én, vagy az ex jövünk ki jobban. :D
2016. jún. 25. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!