Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekintek a kapcsolatokra egy rossz és negatív dologként?
Én egy párkapcsolatban pár hét után átváltok bunkóvá, és ott akarom őt hagyni. Menekülni, mert vhogy sose éreztem jól magam egyik párkapcsolatomban. Mindegyikben csak szenvedtem és örültem amikor elhagytak. Így úgy döntöttem hogy én nem kezdek bele több párkapcsolatba, mert valószínüleg én nem vagyok való párkapcsolatba és egyszerűen nekem elviselhetetlen vagyok. bár mindig én hagytam őket ott. Vajon miért?
20L
Keress fel egy pszichológust!
Önismeretet érdemes fejleszteni, mi sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mi a lelked valódi gondja.
26/F
Mert majd elég ha csak akkor lesz tartós kapcsolatod, amikor családot, férjet, gyerekeket akarsz.
Én sem mennék bele most tartós kapcsolatba, majd csak akkor a jövőben, amikor tudom hogy pár éven belül gyerekeket szeretnék
Konkrétan semilyen kapcsolatot se szeretnék, még alkalmit se.
1: Igazad lehet, valószínüleg a környezetem negatív élményei miatt vagyok ilyen. S inkább megkimélem magam a bánattól. Talán ez vmi védekezési ösztön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!