Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít mindenki vissza azelőtt, hogy megismerne? Tényleg ennyire nincs esélyem barátnőt találni, mert ronda vagyok?
Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 22:23
1/10 anonim válasza:
Mert a 95% külsőre megy. Nem akarsz egy képet küldeni? Biztos, hogy nem lehetsz olyan szörnyű.
2/10 anonim válasza:
Én ocsmány vagyok, mégis eljutok valameddig a lányokkal, de aztán rájönnek, hogy egy mentálisan beteg féreg vagyok, így általában vége lesz.
Nálam rondább nem lehetsz, bár még csak azt sem hinném, hogy valóban ronda lennél.
3/10 anonim válasza:
A kapcsolat a szépeknek való, a rondáknak marad a prostizás.
6/10 anonim válasza:
Autóversenyző sem lehet akárki. Ugyan ez van a párkapcsolatokkal is! Aki nem életképes az nem fog csajt találni.
7/10 anonim válasza:
Minden nőnek csak a külső számít. Ha ronda vagy, legfeljebb pénzzel tudsz kompenzálni, mással nem.
8/10 anonim válasza:
Szomorú, de a #6-nak valahol igaza van. :(
9/10 anonim válasza:
Ne általánosítsunk. Modellkedem, és a fitness világában tevékenykedem. A párom nem egy adonisz (az én szememben igen!), nem edz, nem efy középponti figura. A barátaim, és a családom egyenesen megdöbbentek, hogy a sok pasi közül ő a Férfi a szememben, őt választottam. Kit érdekel?? A kinézet mellett ott a humora, a pazar személyisége, a hűsége..A BELSŐ tulajdonságoktól férfi a Férfi. Nem attól, hogy milyen ,,trendi" a lenyalt haja, vagy milyenek a díszb*zi ruhái..Keress normális Nőt aki értékel!
10/10 anonim válasza:
Én jól nézek ki aránylag, sportos a külsőm, mégse keltem fel a csajok érdeklődését. Ez valami mágia lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!