Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak meg egy rejtélyes kollégát egy cetli alapján? Nagyon szimpatikus az írása alapján. Szívesen megismerném, és ha korombeli, illetve ha nő ahogy sejtem, akkor mindenképp randiznék vele külsőtől függetlenül.
Múlt héten találtam egy cetlit a melóban, amire gondolatok voltak írva. Arra gyanakszom, nőnemű írhatta, mert egy nőből jobban kinézem, hogy melóban papírra veti költői gondolatait, filozofál. De nagyon szimaptikus lett nekem a szöveg írója, bárki is. Lehet egy tizenéves, lehet egy idős asszony, nem tudhatom. De remélem, hogy korombeli, és hogy szingli.
Azóta is magamnál hordom a cetlit. De vajon hogy találhatnám meg az értelmi szerzőjét?
Amúgy hosszúkás a papír, mert egy henger hátoldala, amint matricák voltak, szóval nem 2 mondat van rajta, hanem hosszabb szöveg.
Ki ne tedd 😐 Lehet véletlenül hagyta el, de a gondolatai nem publikusak.
Amúgy sehogy. Ne álmodozz, pár sor nem jelent semmit az illető személyiségéről, te meg majd csalódni fogsz. Aztán ha ffi írta? Vagy a takarító Manci néni? Akkor majd ott feszengsz, mert te nem ezt vártad? 😅 Irtó ciki lenne mind a kettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!